Řídící jednotka

Více
16 roků 5 měsíců zpět #1 od adam123
Řídící jednotka vytvořil uživatel adam123
Čau ptřeboval bych poradit kde sehnat řídící jednotku novou nebo jetou a kolik by to asi tak stálo mam tipo 1.6 i-e dgt tip 149 c 2.046 říz.kat. 16ti ventil. dík za jakoukoli radu... :?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Řídící jednotka

Čau ptřeboval bych poradit kde sehnat řídící jednotku novou nebo jetou a kolik by to asi tak stálo mam tipo 1.6 i-e dgt tip 149 c 2.046 říz.kat. 16ti ventil. dík za jakoukoli radu... :?

tak tu neseženeš, protože tohle Tipo se nikdy nevyrábělo...

neni to 16V ale DOHC, RJ na to seženeš buď na vrakovišti, nebo si tu dej inzerát do bazaru

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 5 měsíců zpět #3 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Řídící jednotka

tak tu neseženeš, protože tohle Tipo se nikdy nevyrábělo...

neni to 16V ale DOHC, RJ na to seženeš buď na vrakovišti, nebo si tu dej inzerát do bazaru

Tak takove jsem mel doma dve :wink:
Max ma pravdu, je to pouze 8V i kdyz je to dvouvacka (DOHC), staci sundat vika a presvedcit se.
Mrkni do bazaru, myslim, ze Kenny neco mel.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Řídící jednotka
Bohužel mají pravdu a je to pouze 8V...nová se už sehnat nedá a doporučuji sehnat tady na foru, jelikož když jsem ji sháněl já na vrakáči, tak za to chtěli pomalu stejně jako za motor :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Řídící jednotka
Co mas stou puvodni?
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #6 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Řídící jednotka
já mám ,ale z 1,4 ie

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od adam123
Odpověděl adam123 pro téma řj.
Čau lidi díky za nejaky ty rady takže je to DOHC a to kolik to ma těch vetilu opravdu nevim asi 8 a s tou řídící jednotkou auto přestalo startovat kamoš šel po drátech a došel až k řj. řikal mi že proud do ni jde ale z ní ne. ale je klidne možne že to tou řj. nebude když tu řj.obešel na přimo tak to startovalo chvilku počkám rohoduju se co dál. :o

Více
16 roků 5 měsíců zpět #8 od rs
Co obesel na ridici jednotce
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #9 od adam123
moje závada na autě vznikla tak že jsem s autem tyden nejel a baterka byla vyštavena přišlo se na to že to vybíjel centrál tak se odpojil po nabití baterky otočím klíčkem a pal.čerpadlo nic motor točí. No ja přesne nevím jak to propojil na přimo asi mu šlo o to aby vyskoušel paliv. čerpadlo jestli je dobré a to šlape auto mám už doma kamoš říká že je na to asi krátké. :(

Více
16 roků 5 měsíců zpět #10 od adam123
tak po přečteni pár članku tohoto fora mám pocit že to asi bude ta řídící jednotka baterku sem dal jednomu človjeku nabít a bylo to nejake divné potom jsem ji nabil znovu on ji zřejmne přepoloval protože praskala pojistka v motoru pod víčkem čelně v pravo,už se to tu asi řešilo ale zatím jsem se nedopátral k závjeru jak to vyřešily. skuste ještě poradit

Více
16 roků 5 měsíců zpět #11 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Řídící jednotka
pokud ti nejede čerpadlo může to být jen vadné relé

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 5 měsíců zpět #12 od rs
Prolez toto vlakno a promer to co se tam radilo www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=7423

Persona non grata.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #13 od rs
To adam123:Ty pojistky by tam měly být tři.Jedna pro napájení vstřikovacího ventilu(ta by mohla odejít jen při poškozené kabeláži před ventilem nebo zkratem na kostru ve ventilu),druhá pro napájení výkonové části vstřikovací jednotky(v tomto případě relé čerpadla,tato snad jen při poškozené kabeláži) a třetí pro napájení čerpadla(tato při poškozené kabeláži,nebo čerpadle).Která z těch tří ti odchází?Já bych tak jednoduše neodepisoval řídící jednotku.Není tak jednoduché ji pomoct do silikonového nebe.
Ještě takový malý dotaz ohledně té baterky.Jak se kolegovi podařilo nabít olověnou baterku opačně?Ještě jsem neviděl tak se ptám.Jinak pokud bych připustil že je to možné tak by té elektroniky na nákup bylo poněkud více.
Radek
To Charles:Šel jsem do sebe jsem v Čechách

Persona non grata.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #14 od adam123
je možne že ji opačně nenabil ale třeba jen málo ale auto se fakt chovalo nějak divně po druhem nabití už to bylo v pořádku ty pojistky jsou tam 4 divam se čelně k autu dvě na levo a dvě na pravo mezi nimi dvě relátka ty jsou dobré.palila se ta pojistka na pravo blíž k motoru tedka už se nepali asi se propalil drát nebo neco jineho na pravo blíž k motoru. 8O

Více
16 roků 5 měsíců zpět #15 od adam123
ještě k té pojistce vedou dva ružové a jeden hnědozelený drát

Vygenerováno za 0.535 sekund