Autoalarm

Více
16 roků 5 měsíců zpět #1 od toMaZ
Autoalarm vytvořil uživatel toMaZ
Včera jsem si zapojil do Tipa alarm s připojením na centrál, všechno se dařilo až do té doby než jsem zjistli že se mi zamknou všechny dveře kromě řidičových, tak mi nezbývalo nic jiného než vytáhnout ten zamykací mechanismus s motorkem ven a vyzkoušet jestli funguje. Co se dalo čekat nefungoval tak že to rozdělám a skuím to spravit ale jak jsem to viděl jak je to všechno ponýtované a pomalu nerozebíratelné tak jsem usoudil že budu muset mechanismus zehnat z jiného Tipa. Jediné co jsem mohl udělat že jsem nacpal šroubovát do te krabičky roztáhl a vystříkal sprejem na kontakty. Poskládal jsem to zpět dohromady a pořád to nešlo řekl jsem si že už na to vyser. . Večer jsem to šel ješte skusit a ten šmejd se rozchodil, hned mi naskočil usměv na tváři. Ale mám ještě jeden problém jak nastartuji tak mi centrál aspon 5x zajede a výjede rychle po sobě nevíte čim by to mohlo být je to dost nepříjemné.

Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Autoalarm
co je to za alarm? nemá nějaké specielní funkce? (nemyslím zrovna 5x po na startování odmenkout a zamknout) nemáš to špatně zapojené? co třeba signál na blinkry? nedal si ho na odemykání? ale to by dělalo vlastně při aktivaci....

nevim, máš to opravdu správně zapojené?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 5 měsíců zpět #3 od toMaZ
Odpověděl toMaZ pro téma Re: Autoalarm
ja si věřím že to mám zapojené na 99% dobře a to 1% procento špatně, ale vypadá že je špatné relátko na centrální zamykaní bo jednou za čas začne šíleně pískat a dokud nezamkneš nebo neodemkneš znovu tak nepřestane, tak se pokouším zehnat to relé a pak jse uvidí, ja jsem se chtěl jen zeptat jeslti jse stym už někdo nestkal a někdo neporadil čím to může být.

Italy Scene_

Více
16 roků 5 měsíců zpět #4 od toMaZ
Taky jsem si myslel že to může dělat ten zamykací mechanizmus s motorkem když nebyl funkční, ale už jsem si sehnal z jiného tipa funkční motorek a dělá to pořád.

Italy Scene_

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5 od Max-el
no, špatnýá motůrek Ti mohl rozhodit i ten druhej. Je tam taková kostka co přeskočí, řešilo se to tu několikrát

Více
16 roků 5 měsíců zpět #6 od toMaZ
Ten druhý funguje měl jsem ho taky vytáhlý, ale uvidím jak vyměním to relé a při nejhorším to hodim do servisu at se na to někjaký školený pracovník koukne :lol:

Italy Scene_

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od Max-el
při jednom se to nemusí projevit, protože pracujou oba současně. Je to jako když máš jedny dveře otevřené. Tak zamkneš a automaticky se odemkne, když to bude v poloze mezi, tak si centrál myslí, že jedny dveře jsou zavřené a druhé otevřené, tak to prohazuje... ale je to jen teorie

Vygenerováno za 0.338 sekund