kostrici body

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od Theor
kostrici body vytvořil uživatel Theor
Ahoj kde sou na Tempře 1.6 MPI kostrici body?Staci kdyz je jen ocistim smirglem a neprostriknu je nejakym kontaktolem?Musim odpojovat baterku kdyz je cistim?Ze spreju na prostriknuti bych mel tak maximalne konkor a WD-40,ale todle asi nepouzivat,ze?A jeste chtel jsem se zeptat ma Tempra 1.6MPI kombik stabilizatory?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: kostrici body
Konstřící body jsou pod baterkou na nosníku, pak na druhé straně na nosníku, pod palubkou, na převodovce.....jinak si kup Kontaktol, stojí pár korun a je to dobrá věc ;)
A jaký stabilizátory myslíš? Podvozku?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: kostrici body
Jo, kontaktol, ten udělá s autem divy :-) Tak stabilizátory minimálně na obou nápravách Tempra má

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od Theor
Odpověděl Theor pro téma Re: kostrici body
jo stabiliztatory podvozku,ja je nemuzu poznat,ono to totiz nema kosti jak treba fabka

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: kostrici body
...mám otázočku kde sa nachádza kostiraci bod na prevodovke Tempra TD nakolko som vyberal motor z prevodovkou a žiadny kostriaci kábel som na nej nemal...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: kostrici body

...mám otázočku kde sa nachádza kostiraci bod na prevodovke Tempra TD nakolko som vyberal motor z prevodovkou a žiadny kostriaci kábel som na nej nemal...

pamatuji-li si to zprávně,tak to byl v kuse kabel(silný černý),který vedl jako, -kontakt od aku,byl byl přidělanej na nosník a pokračoval na šroub(matku) fremy převodovky a byl přišroubovanej kousek od startéru 8)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: kostrici body
...aha tak ja to tak vôbec nemam,mám ho ukostreny priamo na nosníu a dosť...musí to byť aj na tej prevodovke???doteraz mi fungovalo všetko nevšimol som si nejaké závady...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: kostrici body

...aha tak ja to tak vôbec nemam,mám ho ukostreny priamo na nosníu a dosť...musí to byť aj na tej prevodovke???doteraz mi fungovalo všetko nevšimol som si nejaké závady...

nevím jestli musí?,ale já to tak orygo měl,jak na benzínu tak na naftě,ale myslím že předejdeš problemum souvisejícím s ukostřením motoru

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.383 sekund