Nestartuje - vyřešeno

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Strikemobil
Nestartuje - vyřešeno vytvořil uživatel Strikemobil
Zdarec. Už jsem byl zoufalý z toho, jak mě mé Tipo vždycky vyšplouchlo v ten nejnevhodnější okamžik. Většinou, když jsem ráno spěchal do práce. Někdy jsem nastartoval bez problémů někdy na podesáté a někdy a to stále častěji vůbec. :( Strávil jsem nad hledáním příčiny spousty času. Až jsem na to nakonec kápl. Alespoň u mně to vše vyřešilo a doufám, že to pomůže i někomu jinému. Možná to tu i někdo někdy popsal, ale já jsem to nenašel. Takže svíčky O.K., zapalování taky, čerpadlo se točilo, sondy v pořádku a furt to zlobilo - prostě na zabití. Když už jsem s tím chtěl zase už snad po sté švihnout, přizval jsem si dceru na pomoc a zjistil jsem, že i když čerpadlo po otočení klíčkem zavrčí, nestává se tak vždy a pravidelně. Do kabelu napětí normálně šlo - to jsem taky změřil měřákem. Dcera tedy točila klíčkem v zapalování a já jsem poslouchal to čerpadlo. Přitom jsem pohyboval konektorem a zjistil, že čerpadlo občas vynechává. Konektor jsem vytáhl - byl čistý. tak jsem mírně a hlavně opatrně přihnul kontakty u motorku, abych je neulomil a ejhle vše je v pořádku. Startuji nadrc. Netvrdím, že tento postup pomůže každému, ale za zkoušku to stojí. :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.250 sekund