problem s el relatkama na pal čerpadlo
- scoty-granturismo
- Autor tématu
16 roků 3 měsíců zpět #1
od scoty-granturismo
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
problem s el relatkama na pal čerpadlo vytvořil uživatel scoty-granturismo
čavte viete mi nekdo poradit ,,,dnes som odstranil krit z relátok a s poistky ktoré slúžia na palivové čerpadlo a relátka boli normálne horúce neviete prečo je to bežný jav???skrinka sa nachazda v motorovom priestore hned za sanim
inak tento výkend boli chalany z čiech na bukovej na slovensku s fora ladaklub.com bolo ich tu asi 50 hehe
inak tento výkend boli chalany z čiech na bukovej na slovensku s fora ladaklub.com bolo ich tu asi 50 hehe
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 3 měsíců zpět #2
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: problem s el relatkama na pal čerpadlo
trochu sa zohrievat maju, ale ak su vyslovene horuce, tak moze byt vyhriaty silovy kontakt a ma prechodovy odpor, vytiahni rele a skontroluj cistotu kontaktov, namali by byt vyhriate, to zn. rovnaka farba celeho kontaktu. ak je vyhriaty treba riesit.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.270 sekund