Ovladač na centrál-poraďte

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Weka
Ovladač na centrál-poraďte vytvořil uživatel Weka
Ztratil jsem dálkové ovládání od centrálního zamykání...dá se někde koupit??díval jsem se na univerzální..nemáte s tím někdo zkušenosti???díky za radu..

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od Předseda
Dost těžko koupíš univerzální tatranku - to by měl v kapse každý zloděj. Můj názor je že budeš muset koupit celý ten přijímač i s novým ovládáním. Ten se univerzální naopak prodává běžně a na marea fóru se to řešilo, celkem to není ani pracný.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Ovladač na centrál-poraďte
Na to se tezko odpovida.Ponekud tve auto neznam a doopravdy nevim co tam mas za dalkove ovladani.Zkus alespon napsat typ a vyrobce.Dost by to bodlo.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Ovladač na centrál-poraďte
Tak jestli ztratil dálkáč od origo fiatáckýho(ten je infra), tak mu nic než koupit řj dálkovýho ovládání nezbyde, teď o víkendu jsme to dávali do spoližákova BMW, kde byl centrál bez dálky. Jestli už má neorigo, tak tam se dají ovladače často naučit, sám jsem takhle naučil řj neorigo centrálu pracovat s jiným ovladačem(fungují i co k ní byly, má to pamět na několik ovladačů)

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 3 měsíců zpět #5 od rs
Sakrble ty mne neprestavas prekvapovat.Mas neco blizsiho k original dalkovemu centralu od fiatu?Ja jsem dodnes zil v domneni ze u starych modelu Tipa se dalkove nedodavalo.Ted koukam ze ani u novejsich ale je pravda ze modely 94 nemam dobre a na 100% zdokumentovane.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: Ovladač na centrál-poraďte
Je to dodělávaqné centrální zamykání a myslím že má značku cobra nebo nějak tak asi...univerzální ovladfač bych k tomu dopasoval ne??jen nevím jak se tam ladí ta frekvence..asi se zajedu zeptat na autoburzu,,...:-(

1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 3 měsíců zpět #7 od rs
Chtelo by to cislo cobra byly i alarmy.
Jinak nejlevnejsi co jsem tak narychlo koukal stoji 261Kč no a novy dalkovy ze dvema ovladaci stoji 666Kc.
www.autoalarmy.cz/katalog/centralni_zamy...ladani/rc_102_a.html
Treba nekdo najde levnejsi.Ja nejak moc nehledal.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Ovladač na centrál-poraďte

Sakrble ty mne neprestavas prekvapovat.Mas neco blizsiho k original dalkovemu centralu od fiatu?Ja jsem dodnes zil v domneni ze u starych modelu Tipa se dalkove nedodavalo.Ted koukam ze ani u novejsich ale je pravda ze modely 94 nemam dobre a na 100% zdokumentovane.
Radek

Někde na foru to už to tu bylo, infra čidlo bylo umístěný v panelu s osvětlením interiéru. Jinak můžu max. oskenovat co je v origo německým návodu k Tempře nebo mám italskej k tipu už oskenovanej

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: Ovladač na centrál-poraďte
Jedná se o autoalarm Cobra...nevím jak fungují ty univerzální dálkové ovladače---..máte s tím někdo zkušenosti?? furt nevím co s tím....

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od Marco Bartoli
Zdravím. Dálkáč se dá dokoupit! Jakýkoliv! Na řídící jednotce je servisní tlačítko pomocí kterého se dá nový dálkáč připrogramovat a původní ztracený vymazat. Napiš někomu na http://www.levnealarmy.cz/eshop/ a oni ti tam určitě rádi poradí který koupit.

Funguje to asi tak (velmi zjednodušeně), že každej dálkáč má uloženou určitou sérii kódů na ktery reaguje pouze řídící jednotka která je s tímto dálkáčem spárována. Spárování se provádí servisním tlačítkem na řídící jednotce a zmáčknutím jakéhokoliv tlačítka na dálkáči. Pokud by však někdo "odposlechnul" tvůj vyslaný kód k řídící jednotce (při běžném odemykání / zamikání ), nebyl by to až tak velký problém, protože při každém stisku dálkáče se kódy mění. Odposlechnutý kód by byl při dalším použití k ničemu. Říká se tomu plavoucí kód.

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od codexx

Radek

Někde na foru to už to tu bylo, infra čidlo bylo umístěný v panelu s osvětlením interiéru. Jinak můžu max. oskenovat co je v origo německým návodu k Tempře nebo mám italskej k tipu už oskenovanej

Kdysi jsem to sem psal, vykoumal jsem to z dobovych materialu od Fiata. Pouzij hledani pokud o tom chces vedet vic...
Dneska na to asi uz nenarazis, moc spolehlivy to nebylo (reseni pres IR). Snad jedinej komu to funguje je Max-el. Proto pokud ma v dnesni dobe Tempra/Tipo dalku, tak je to dodelavany...

Lancia Kappa SW 20VT

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od command
Odpověděl command pro téma Porucha dialkoveho ovladania
Sorry ze to davam sem ale neslo my vytvorit novu temu

Prosim o pomoc a radu.
Na aute mam dialkove ovladanie avsak je funkcne len z malej vzdialenosti (niekolkych cm). pri skle mam vyvedene drotiky z dialkoveho prijmaca alebo co to je a vzdy ked prilozim k nemu ovladac tak vtedy funguje. otvaranie aj vsetko ostatne funguje ide mi len o to ze by som to chcel aby mi to zase fungovalo tak ako ma ze nemusim stale prikladat ovladac k oknu ale neviem ci mam kupit cele centralne alebo len nejaku centralnu jednotku popripade alarm.Kedze vacsinou co som pozeral tak su tam aj motorceky a ostatne veci ktore vsak nepotrebujem chcem len to dialkove zfunkcnit.
Na aute mame original central ale dialkove je asi dorabane ked som to mal rozobrane tak tam na krabicke bola znacka SCORPION.
Dakujem za rady :oops:

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Porucha dialkoveho ovladania

Prosim o pomoc a radu.
Na aute mam dialkove ovladanie avsak je funkcne len z malej vzdialenosti (niekolkych cm). pri skle mam vyvedene drotiky z dialkoveho prijmaca alebo co to je a vzdy ked prilozim k nemu ovladac tak vtedy funguje. otvaranie aj vsetko ostatne funguje ide mi len o to ze by som to chcel aby mi to zase fungovalo tak ako ma ze nemusim stale prikladat ovladac k oknu ale neviem ci mam kupit cele centralne alebo len nejaku centralnu jednotku popripade alarm.Kedze vacsinou co som pozeral tak su tam aj motorceky a ostatne veci ktore vsak nepotrebujem chcem len to dialkove zfunkcnit.
Na aute mame original central ale dialkove je asi dorabane ked som to mal rozobrane tak tam na krabicke bola znacka SCORPION.

A vyměnit baterku v ovladači jsi zkoušel? Jinak se dá koupit holá řídící jednotka dálkovýho ovládání s ovladači

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od command
No baterka je menena. Takze staci ak kupim tu riadiacu jednotku s ovladacom??? Tam je aproblem len v tom ze proste sa da otvorit auto len z blizka pricom baterka v ovladaci je nova.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 2 měsíců zpět #15 od skypan

Prosim o pomoc a radu.

ne,kup novou baterku do DO a odemkneš to až z Tater :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.507 sekund