Cvakanie v poistkovke
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Díky moc za pomoc
Rélé k čerpadlu je u motoru, za motorem na přičce mezi kabinou a motorem pod plastovým krytem. Jestli se ti vypalují pojistky a cvaká v pojistkovce, tak to čerpadlem nebude, to s tím nemá nic společnýho, do pojistkovky žádný řízení motoru nevede, ta je jen k světlům a dalším spotřebičům. Když zapneš zapalování, tak čerpadlo zabzučí, je ot slyšet, kdyžtak odklop zadní sedák, at to není tak tlumený. Jinak to cvakání v pojistkovce - může v ní být voda, zkratovat tam nějaký kabel (jestli to dělá po zapnutí zapalování, tak nějaký, co je pod proudem po jeho zapnutí) a tím se řeší i ty vypálené pojistky.Lidičky dobrý umíte mi někdo poradit!Možná to sem nepatří,ale zkusím to.nechytá mi autínko-1.4 i.e starter točí,ale o poznání lehčeji a cvaká mi pod palubkou v pojistkovce (zřejmě nějaké relátko).dočetl jsem se na jiném vláknu že mi nenabíhá benzínová pumpa-ale mělo by to být díky tomuto cvakajícímu relátku.Neumím určit které to je,umí mi to někdo specifikovat podle uložení v pojistkovce nebo podle barvy?no a zároven když mi to takhle cvaká tak se mi vypalujou pojistky.
Díky moc za pomoc
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
Lidičky dobrý umíte mi někdo poradit!Možná to sem nepatří,ale zkusím to.nechytá mi autínko-1.4 i.e starter točí,ale o poznání lehčeji a cvaká mi pod palubkou v pojistkovce (zřejmě nějaké relátko).dočetl jsem se na jiném vláknu že mi nenabíhá benzínová pumpa-ale mělo by to být díky tomuto cvakajícímu relátku.Neumím určit které to je,umí mi to někdo specifikovat podle uložení v pojistkovce nebo podle barvy?no a zároven když mi to takhle cvaká tak se mi vypalujou pojistky.
Díky moc za pomoc
Nechci přinášet špatné zprávy, ale pokud startér tocí o poznání lehčeji, znamenalo by to, že točí jen spodek motoru (prasklý rozvodový řemen), nevím, zda se 1,4 potká či ne...
K tomu cvakání mě nic nenapadá...
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
Lidičky dobrý umíte mi někdo poradit!Možná to sem nepatří,ale zkusím to.nechytá mi autínko-1.4 i.e starter točí,ale o poznání lehčeji a cvaká mi pod palubkou v pojistkovce (zřejmě nějaké relátko).dočetl jsem se na jiném vláknu že mi nenabíhá benzínová pumpa-ale mělo by to být díky tomuto cvakajícímu relátku.Neumím určit které to je,umí mi to někdo specifikovat podle uložení v pojistkovce nebo podle barvy?no a zároven když mi to takhle cvaká tak se mi vypalujou pojistky.
Díky moc za pomoc
Nechci přinášet špatné zprávy, ale pokud startér tocí o poznání lehčeji, znamenalo by to, že točí jen spodek motoru (prasklý rozvodový řemen), nevím, zda se 1,4 potká či ne...
K tomu cvakání mě nic nenapadá...
Nestraš ,to se mi nezdá,před měsícem se mi stalo to samí a po výměně pojistek a prošahání relátek mi motor naskočil a se střílenim a škubáním motoru se to rozjelo,v nizkých otáčkách to škubalo a nechtělo jet no a když jsem mu naložil tak mazal pěkně a po zhruba 5 km se všechno vrátilo k normálu.Já pátrám po tom proč se mi to stává,protože moje žena mi s ním odmítá jezdit.
Díky za zájem