elektrika okna

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od petricek.007
elektrika okna vytvořil uživatel petricek.007
nejede mi okno levé přední!!pojistkou to nebude protože pravé okno jede!pls o radu dveře sem ěml rozebrané a nic sem nezjistil!!při zmáčknutí čudlíku na okna se ozve jenom cvakání ve dveřích ale okno stojí a nehýbe se asi odešlo stahování??nebo co??

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: elektrika okna
Já mám dojem že na každé okno (resp. na každou stranu) je jedna pojistka. Kouknu do chytrý knížky.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: elektrika okna
Pojistka bude jedna, spíš zkusit, jestli není vadná řj (napojit kabely od motorku řidiče na vývody spolujezdce, nebo napojit motor přímo někde na napětí. Když to cvaká, tak ovladače budou dobrý. Mě taky nejelo levý okno, řj mu nedávala napětí, tak jsem koupil na levý neorigo jednodotykovou (že se stiskne cvanč a jede to až na konec či do znovu stisku cvanče) a na pravý nechal tu origo.

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: elektrika okna

(že se stiskne cvanč a jede to až na konec či do znovu stisku cvanče) a na pravý nechal tu origo.

Takhle to mám v autě taky. Levý jede až dolů na jeden stisk, dokud nestisknu znovu, pravý jede jenom když spínač držím.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma bb
pojistka tam je jenom jedna a ta je ok!!a stím motorkem sem to nepochopil :-d takže teda sehant motorek an ty pravé dverka?nebo čím to je?a vůbec prečo?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: elektrika okna

(že se stiskne cvanč a jede to až na konec či do znovu stisku cvanče) a na pravý nechal tu origo.

Takhle to mám v autě taky. Levý jede až dolů na jeden stisk, dokud nestisknu znovu, pravý jede jenom když spínač držím.

Jo, přesně to samý mám

pojistka tam je jenom jedna a ta je ok!!a stím motorkem sem to nepochopil :-d takže teda sehant motorek an ty pravé dverka?nebo čím to je?a vůbec prečo?

To bylo myšleno tak, že když ti to cvaká, tak že jsou spínače dobrý a buď je chyba v levým motorku nebo v řídící jednotce. Proto bude nejlepší zkusit napojit buď kabely od levého motorku na vývody řídící jednotky pro pravou stranu, a když to bude fungovat, tak je špatná řídící jednotka, když ne, tak je chyba nejspíš v kabelu k motorku ve dveřích (motorek sám asi jentak neodejde). Nebo místo napojení levého motorku na vývody řj by event. šlo zkusit napojit ho jeden kabel na plus, druhej na minus a buď to pojede, nebo ne

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: elektrika okna
Zkus kouknout na standartni problem a to pruchod mezi kastli dvermi jestli nemas uz zlomene kabely.To dela tyto neplechy nejcasteji.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od nt
Odpověděl nt pro téma Re: elektrika okna
nazdarek kamo... moje tejpo dela upne to samy na druhejch dverich... na zavadu uz sem prisel mam spatnej kontakt u nakyho relatka pod palubovkou... gdyz ho pritlacim tag okno funguje ale jinak to jenom cwaka... je to takova bila krabicka pod cernym umelohmotnym drzakem vedle desky s pojistkama... este newim jag to wyresit:) ale u mne je problem w tomhle tag sem snad aspon trochu poradil:)

Vygenerováno za 0.404 sekund