tažné
- petricek.007
- Autor tématu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
- petricek.007
- Autor tématu
tak sjem zjistil že to nejde bez odborné montáže napsat do tp tak to kašlůete ((
v autodílech(mototechně)prodávají takové zaskřipávací čokolády,takže u zásuvky zadní lampy do svazku kabelů postupně zaskřipeš čokolády a pozapojuješ svazek kabelů od zásuvky závěsudik to bylo od tebe hezké ale kde mám natáhnout tu šnůru od zásuvky dál do auta?pořadí v zásuvce to znám ale co dál??
tak sjem zjistil že to nejde bez odborné montáže napsat do tp tak to kašlůete ((
a k samotnému závěsu:kdyš je nový tak k tomu máš doklady a pokud je z jiněho auta(předpokládám taky z fiatu)tak z původního TP do tvého
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- petricek.007
- Autor tématu
dneska auta lustrujou i na silnici,a lehce zjistí,co máš napsáno ve velkém TP a né,takže je to na tobě osobě,pokud jezdíš někam dál,tak bych se snažil mít vše legální a zapsaný vTPale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Tak jestli uz chces takhle setrit, tak to chlapce GLale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?
Jinak zaves mas zapsany i v ORV a v TP, takze neni problem zjistit jak si na tom primo in-flagranty na miste
ale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?
stačí když je na tom tažném štítek s typem,zajedeš na stk a tam by to měli otypovat,a pak sfouknout na inspektorát a tam ho zapíšou do tp,aspon tak nějak mi to říkal kamoš,který dával taky tažné z jiného vraku
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
No tak jednoduche to neni. Jedine, kdyz mas puvodni papiry a z tech to odhlasis a zaroven prehlasis na nove.ale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?
stačí když je na tom tažném štítek s typem,zajedeš na stk a tam by to měli otypovat,a pak sfouknout na inspektorát a tam ho zapíšou do tp,aspon tak nějak mi to říkal kamoš,který dával taky tažné z jiného vraku
Legalne to takto nejde, jaks to psal. Typovy ani vyrobni stitek Ti nepomuze.