tažné

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od petricek.007
tažné vytvořil uživatel petricek.007
stručný ale pochopitelný návod na zapojení zásuvky a tažného?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: tažné

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma ss
dik to bylo od tebe hezké ale kde mám natáhnout tu šnůru od zásuvky dál do auta?pořadí v zásuvce to znám ale co dál??

tak sjem zjistil že to nejde bez odborné montáže napsat do tp tak to kašlůete :-(((

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: tažné
a proč by nešlo?

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: ss

dik to bylo od tebe hezké ale kde mám natáhnout tu šnůru od zásuvky dál do auta?pořadí v zásuvce to znám ale co dál??

tak sjem zjistil že to nejde bez odborné montáže napsat do tp tak to kašlůete :-(((

v autodílech(mototechně)prodávají takové zaskřipávací čokolády,takže u zásuvky zadní lampy do svazku kabelů postupně zaskřipeš čokolády a pozapojuješ svazek kabelů od zásuvky závěsu :wink:
a k samotnému závěsu:kdyš je nový tak k tomu máš doklady :) a pokud je z jiněho auta(předpokládám taky z fiatu)tak z původního TP do tvého :idea:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma cc
ale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: cc

ale já to mám z vrakáče zadara a doklady nikaj nič!!a když budu mít stk už hotové a napojím si to potom tak by se to teoreticky zjistit nemělo ne?

dneska auta lustrujou i na silnici,a lehce zjistí,co máš napsáno ve velkém TP a né,takže je to na tobě :wink: osobě,pokud jezdíš někam dál,tak bych se snažil mít vše legální a zapsaný vTP :)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: cc

Tak jestli uz chces takhle setrit, tak to chlapce GL :wink:
Jinak zaves mas zapsany i v ORV a v TP, takze neni problem zjistit jak si na tom primo in-flagranty na miste :D

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: cc

stačí když je na tom tažném štítek s typem,zajedeš na stk a tam by to měli otypovat,a pak sfouknout na inspektorát a tam ho zapíšou do tp,aspon tak nějak mi to říkal kamoš,který dával taky tažné z jiného vraku

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: cc

stačí když je na tom tažném štítek s typem,zajedeš na stk a tam by to měli otypovat,a pak sfouknout na inspektorát a tam ho zapíšou do tp,aspon tak nějak mi to říkal kamoš,který dával taky tažné z jiného vraku

No tak jednoduche to neni. Jedine, kdyz mas puvodni papiry a z tech to odhlasis a zaroven prehlasis na nove.
Legalne to takto nejde, jaks to psal. Typovy ani vyrobni stitek Ti nepomuze.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: tažné
ano u starších závěsu to bez orygo TP nejde přepsat,psal sem to výše,štítek nepomůže,stejně to může bejt čorka,proto to neřeší..

Vygenerováno za 0.424 sekund