Co všecno se resetne odpojením baterky?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od Předseda
Chci se zeptat, když odpojím baterii, co všechno se pak musí znovu nastavovat, když připojím baterku. Resp. na co to má vliv. Přišel jsem na to, že rádio, hodiny, podsvětlení digi palubky. Taky cvakly zámky centrálu. Je ještě něco dalšího? Co řídící jednotka? Tý by to nemělo vadit, ne?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od jirkaR

Chci se zeptat, když odpojím baterii, co všechno se pak musí znovu nastavovat, když připojím baterku. Resp. na co to má vliv. Přišel jsem na to, že rádio, hodiny, podsvětlení digi palubky. Taky cvakly zámky centrálu. Je ještě něco dalšího? Co řídící jednotka? Tý by to nemělo vadit, ne?

podle mě si už vyjmenovAl VŠE ,ale tý jednotce by to vadit nemělo jako byly tu dvě verze někdo tvrdí že se ta jednotka odpojením vyresetuje ,a já tvrdím jako že mi to tu někdo kdysi poradil že se resetne spojenním + a - bez baterie , takže asi tak

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od Předseda
Když se resetne, tak se jí ale nic nestane, ne? Maximálně se vymažou nějaký záznamy o chybách, jestli tyhle auta vůbec něco takovýho maj.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od zula
já myslím,že se resetne i ta řídící jednotka a po zapojení baterky se jízdou znova načítají hodnoty pro říd. jednotku.kdysy se mi splašily otáčky kvuly čidlu a pomohlo odpojit baterku

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od Augustin
Z te RJ se vymazou udaje o chybach (z registru zavad) a take se vymazou jiz "naucene" charakteristiky z provozu (vlivem opotrebeni jednotlivych komponentu se delaji korekce).

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od TooM-As
když se ve správných intervalech odpojí a připojí baterka , docílí se razantního zvýšení výkonu (přibližně 40 - 50 koní ) :lol:

jinak samotné odpojení baterky řídící jednotce neublíží.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od skypan

ne,řekl si to všechno :wink: Mcr100 se nic nestane,normálně by ti to mělo chitit a jezdit....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od Předseda
JJ, chytá a jezdí to normálně, jestli si to někde sbírá nějaký data nepoznám, na jízdě se to nijak neprojevuje. Díky za odpovědi.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od jirkaR

Augustin napsal: Z te RJ se vymazou udaje o chybach (z registru zavad) a take se vymazou jiz "naucene" charakteristiky z provozu (vlivem opotrebeni jednotlivych komponentu se delaji korekce).[/quote

no nechci se přít ale odpojením baterky se ti udaje nevymažou ne? to by byla trochu blbost alespon jsem ti i někde slyšel ale jak říkám nevím toi na 100 pro
]

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od Ram512
No já když odpojím baterku tak se mi vymažou data protože po zapojení baterky z5 mi auto škube volnoběh kolisa cca po 5 min provozu je vše ok.

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

• vilímek petr
16 roků 2 měsíců zpět #11 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Co všecno se resetne odpojením baterky?
No mě odpojení baterky nikdy nic neudělalo a to jsem dával plus na mínus(kabely)aby se to vymazalo a nic.Vždy to jezdilo stejně.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od Předseda

no nechci se přít ale odpojením baterky se ti udaje nevymažou ne? to by byla trochu blbost alespon jsem ti i někde slyšel ale jak říkám nevím toi na 100 pro

Asi to tak bude, koukal jsem do servisáku a tam to taky píšou, že právě proto se při výměně baterky v servisu auto napojuje na záložní zdrij.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od Tomas-Oaza
by me zajimalo kterej servis ma zalozni zdroj a uz je vidim jak to zapouji :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od Předseda

by me zajimalo kterej servis ma zalozni zdroj a uz je vidim jak to zapouji :lol:

Taky pochybuju. Jednou mi takhle u fiesty vytáhli baterku a já neměl kód od origo rádia. Tak mi ho museli za vlastní nechat překódovat :D

Více
16 roků 2 měsíců zpět #15 od Tomas-Oaza
no tak to bys asi u nas nepochodil. bo kdyz treba delame na aute spojku tak baterka jde ven a ze se ti vynuluje radio a ty nemas kod? proc ho nemas? to je corka ci co?. jako u hodne oprav se baterka dava pryc

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.542 sekund