baterie Topla

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od Theor
baterie Topla vytvořil uživatel Theor
Ahoj mate nekdo zkusenosti z akumulatory znacky Topla?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od MaxMotoz
Odpověděl MaxMotoz pro téma Re: baterie Topla
Jo. Sou to vlastně TAB-ky. Mám jí a jede pěkně. Sehnal sem jí tenkrát z bouračky. Nevím jak je stará,ale točí jak zběsilá a i přez to že se semtam stalo že mi zůstaly svítit světla na dení svícení tak jede bez ůdržby. Destilka neubývá. Takže bych řek že bezproblémová baterie.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: baterie Topla
taky jsem ji koupil neboť byla nejlevnější a zátím dobrý,ale mám ji jen půl roku

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: baterie Topla
Jsou to TAB druhý jakosti, jako je třeba Filson 2. jakost Akumy. Přesto jsem filsona teď v týdnu koupil novýho a uvidí se, hlavně v zimě. Někdo to vyzkoušet musí, no né? 8)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: baterie Topla
Jen by mě zajímalo, jak se dá ošulit baterie v jakosti :?
Měl jsem bezúdržbovou Bosch a super. Teď mám Starline a dost mě straší, jak výdechy na boku baterie chrstají náplň do motorového prostoru :!:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: baterie Topla
...no Starline kúpil aj Brat ale myslím si že za tie peniaze nekúpiš nič lepšie a vyraba ich firma Banner a to je jedna z tých najlepších...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od Předseda
To jsou prostě ty výrobky, který nejsou dost dobrý na to, aby je mateřská firma vyráběla pod svým jménem, tak jim vymyslí budgetovou značku. Fakt si myslím, že pravda se ukáže až v zimě, sám jsem na to zvědavý.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: baterie Topla
Je to stejně všechno zajímavé, jak se dokážou uchytit jiní výrobci za ručičky těch renovovaných :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: baterie Topla
"ošulit" se dají velmi snadno, třeba elektrody se udělají tenčí, použije se na ně obyčejný nebo horší olovo bez přídavku vápníku a podobných legujících prvků, který prodlužují jejich životnost. Dělá se to proto aby byly výrobně levnější a mohli konkurovat na trhu. Dělají to všichni velcí výrobci (Varta, Bosch...) jen se k nim "nehlásí - aby uvedlo made by Varta"
Ale prodejce samo hned hlásí to je normální varta jen pod jinou značkou :lol: a zákazník, šťastnej jak udělal výhodný kauf, jim to sežere i s navijákem.
Nicméně já mám osobně (a ne sám) špatnou zkušenost se špičkovou baterií Bosch Silver a už bych nic bezúdržbového nekoupil, není nad to, když si můžu prohlídnout stav elektrolytu...
Momentálně mám Bannerku základní řadu a spokojenost (rok a půl asi), ale to sem byl s boškou taky než mě po třech letech vypekla!!!

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od Theor
Odpověděl Theor pro téma Re: baterie Topla
A mam do TD vzit radsi 70ah 600a a nebo radsi 75ah 720a?auto ma klimu

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: baterie Topla

To jsou prostě ty výrobky, který nejsou dost dobrý na to, aby je mateřská firma vyráběla pod svým jménem, tak jim vymyslí budgetovou značku. Fakt si myslím, že pravda se ukáže až v zimě, sám jsem na to zvědavý.

Za á - nevím proč je tu zas další vlákno o tomtéž. A za bé - předsedo, já nevím jestli jak tu píšeš o těch míň kvalitních kusech, jestli máš pravdu. Vyjmenuji firmy - originální kusy VW, Ford, Land Rover, Škoda, Volvo. Pak tu je z takzvaných druhých výrobců TRW, což jsme my, FTE, což není nic jiného, aby to bylo ještě zamotanější, než FAG, potom ATE, ATU, BUDWEG, chystá se Renault. Tak A teď napíšu že ve všech těchto třmenech jsou tytéž komponenty, tytéž tělesa, a montují je ten samej franta z hejnic a ta samá kikina z kunratic. Mění se jenom krabice. Všechny mají tu samou kvaliu, takže je to už jenom o ceně. Pak z tohodle pohledu, mě napadá že laborovat nad značkami je holej nesmysl. Jako fotřík od vedle ze vchodu, kterej dělal doma kravál že nábytek z polska ani za nic, no museli jet pro linku až do Turnova, kde se jim tedy jedna líbila, a když to dotáhli dom, našli štítek Made in Poland, aby toho nebylo málo po asi čtrnácti dnech viděli tu samou tady kilometr za čárou v Polsku pomalu o deset táců levnější. :dead:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: baterie Topla

co ti klekla baterka?tak do dízla je lepší silnější,ale aby ti do té bravy vlezla rozměrově,moc místa tam není

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od Předseda
Do dýzláka minimálně 55Ah, 62 je myslim dostatečný, já koupil 70Ah.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od Theor
Odpověděl Theor pro téma Re: baterie Topla

co ti klekla baterka?tak do dízla je lepší silnější,ale aby ti do té bravy vlezla rozměrově,moc místa tam není

JJ klekla baterka,odesel clanek,ale uz mam novou,jinak auto jezdi stale bez sebemensiho problemu

Vygenerováno za 0.476 sekund