kontrolka oleja

Více
16 roků 2 měsíců zpět #16 od marian1976
Odpověděl marian1976 pro téma Re: kontrolka oleja
Tak sa to tu vcera rozdebatilo bezo mna lebo som musel odist...Ja som tiez nevedel za su dve kontrolky pre olej, ale na mojom tipe je asi len jedna nie (taka Aladinova lampa s kvapkou), alebo ako vyzera druha? Takze som pochopil ze tato Aladinka signalizuje len mazanie a nie mnozstvo oleja...Ked zapnem klucik tak mi svieti ale ked naskoci motor tak zhasne, to znamena ze je to správne, nie? Asi mi dobre mazalo aj ked som mal olej uz hlboko pod minimom (cca 2 cm)...Este ked som kupil Tipo tak sa mi stavalo ze v zakrutach svietila kontrolka oleja a potom som dolial a uz prestala svietit, no vtedy ho bolo asi este menej...
Kolko oleja asi zeru take starsie Tipa (r.v. 1989) ako mam ja v priemere (este to nemam odkontrolovane)?

Fiat Tipo, 1,9 TDs 66kW r.v. 1989 normal status

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #17 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: kontrolka oleja
zalezi v akom stave je motor. ja som trebars dolial priebezne liter oleja pocas 8000 km :wink: ale u kazdeho auticka to bude nieco ine

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #18 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: kontrolka oleja
Ano vapadá jako aladinova lampa s kapkou :lol:. Kontrolka množství oleje vypdá jako měrka na olej .

btw. seděl jsem v renaultu 19 chamade a ten mě dokonce hladinoměr oleje , wow to jsem čuměl.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #19 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: kontrolka oleja
A jako vse v renaultu fungoval blbe.Osobne bych na to moc nespolehal.Oko je oko.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Vygenerováno za 0.296 sekund