Bliknutie pristrojovky

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od Tonny Tempra SW
Chalani ked rano nastartujem a stojim na volnobeh tak mi asi za 20sek.po nastartovani preblikne pristrojovka komplet a aj autoradio,je nespustene a blikne,inak nic ine okrem tohto neregistrujem.Je to nieco s ukostrenim a kde by som mohol hladat tento mensi problem.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Bliknutie pristrojovky
...kukni ukostrenie pod palubkou a ukostrenie pod baterkou...niečo podobné sa tu už preberalo,skús pohladať

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: Bliknutie pristrojovky
bych řekl že po těch 20s to dožhavilo,začne to dávat víc štávy do sítě

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Bliknutie pristrojovky

bych řekl že po těch 20s to dožhavilo,začne to dávat víc štávy do sítě

takisto by som to tipol, ale to rádio sa mi nevidí- prečo preblikne, keď nie je zapnuté? :o

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Bliknutie pristrojovky

Chalani ked rano nastartujem a stojim na volnobeh tak mi asi za 20sek.po nastartovani preblikne pristrojovka komplet a aj autoradio,je nespustene a blikne,inak nic ine okrem tohto neregistrujem.Je to nieco s ukostrenim a kde by som mohol hladat tento mensi problem.

hele mě taky problikne ne palubka ale rádiop mi po nastartování taky problikne občas

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od Tonny Tempra SW
to mi preblikne spolu a naraz a dnes som sa aj viac zapocuval tak samoska po nastartovani klepot ako sa na fiat patri a to trva asi tych 20sek,a potom preblikne pristrojovka aj s radiom spolu,a hned sa trosku upravi aj zvuk a chod motora ,neskumal som ako je radio zapojene ale asi je mozne ze neako suvisi s palubkou.Toto moje auto je tak poprejane ze ani boch sa v tom nevizna,kopec kablov je zablendovanych a takisto kopec natahanych novych a prepajanych kade ako.Ale auto funguje bezproblemov tak sa radsej toho ani chytat nebudem nech to slape ako ma ale to bliknutie ma znepokojuje,tak len ci nemal niekto skusenost s takymto niecim a ako to odstranil ak to bolo potrebne.

5l na 100km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Bliknutie pristrojovky

to mi preblikne spolu a naraz a dnes som sa aj viac zapocuval tak samoska po nastartovani klepot ako sa na fiat patri a to trva asi tych 20sek,a potom preblikne pristrojovka aj s radiom spolu,a hned sa trosku upravi aj zvuk a chod motora ,neskumal som ako je radio zapojene ale asi je mozne ze neako suvisi s palubkou.Toto moje auto je tak poprejane ze ani boch sa v tom nevizna,kopec kablov je zablendovanych a takisto kopec natahanych novych a prepajanych kade ako.Ale auto funguje bezproblemov tak sa radsej toho ani chytat nebudem nech to slape ako ma ale to bliknutie ma znepokojuje,tak len ci nemal niekto skusenost s takymto niecim a ako to odstranil ak to bolo potrebne.

podle mýho je to chvilkový pokles na baterce než se rozjede na plno alternátor. když nastartuju a přidávám plyn tak se mi rozsvěcí víc palubka ale dělá to jenom chvilku po startu pak se to nějak srovná a chdoí to vpohodě a rádio mi problikne taky

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od Tonny Tempra SW
teraz ako sa zozimilo tak je to ovela viac badatelne ako v teple.suhlasim s tou baterkou a naslednym nastupom alternatora,dnes rano som nastartoval a dost pocutelne sa ten chod motora zmenil na nepoznanie po prebliknuti spominanej pristrojovky a radia"k lepsiemu a tychsiemu chodu" po tych 20sekundach,takze nebudem si robyt s tymto ziadne sterosti.

5l na 100km

Více
15 roků 10 měsíců zpět #9 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Bliknutie pristrojovky
...Ja som si to všimol tiež na mojom aute a som to aj meral pri naštartovanom motore a bol tam rozdiel niečo vyše 1V akonahle dožhaví počuť cvaknutie tak sa napatie zvyši na 14,3V...

...vidieť to na svetlach a ja na pristrojovke...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10 od Tonny Tempra SW
Presne tak,neviem preco ale kazde rano ked nastartujem tak cakam na to prebliknutie a az potom pustam neake elektricke funkcie auta,to len pre pripad aby som nezatazoval elektronicku sustavu auta.

5l na 100km

Vygenerováno za 0.382 sekund