POMÓÓÓC, straší mi v autě! (VYŘEŠENO)
Včera bylo ještě všechno úplně v pořádku. Dneska jsem ale nastartoval a po ujetí asi 20 metrů se mi z ničeho nic rozsvítily kontrolky voda v naftě a ABS. Za chviličku to zhaslo, ale při couvání se mi na chvíli rozsvítilo zadní vnitřní stropní světýlko. No dobrý, jel jsem dál. Stáhnul jsem si elektrický okýnko a když jsem ho zavřel, zacvakalo ve dveřích a rozsvítilo se přední stropní světlo. No ale to nebylo všechno. Po chvilce další jízdy jsem zastavil na křižovatce a hodil pravý blinkr. Za dvě tři vteřiny přestal blikat, zato se opět rozsvítily ty dvě kontrolky. Na další křižovatce, kde už jsem neodbočoval, zase pro změnu začaly obě ty kontrolky pravidelně blikat! A aby toho nebylo málo, tak se mi po chvilce sama pustila klimatizace. To ovšem ještě nebylo všechno. Jedu dál, rozsvítila se kontrolka ABS a koplo mě to do brzdového pedálu. Co si o tom myslíte? Musí to mít všechno jednu příčinu.
Jo jenom pro zajímavost - mezitím se mi přetočilo počítadlo kilometrů přes 200 tisíc, takže teď ukazuje nuly. Že by to byla ta příčina? Ale ráno před startem jsem byl ještě pět kilometrů pod 200k. Třeba si to řeklo: 200 tisíc A DOST!
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
A skutečně jsem našel volnej kontakt na baterce.
Otázka - myslíte že to všechno by mohlo být jenom tím? Třeba ten kopanec od ABS je mi dost divný, stejně jako rozsvěcení žárovek. Ale zas má to check panel, takže si to hlídá i poklesy napětí apod., takže možná by to všechno mohlo mít opravdu jenom tuhle příčinu. Rozumí tu někdo elektrice tempry?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Teď už samozřejmě natahlé nové kabely
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
škrtit to jak kačenu
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
no skřítek ti tam proběhl a než utekl tak ti povolil kontakt na akuOmlouvám se za titulek, ale nevím jak to inteligentnějc pojmenovat.
Včera bylo ještě všechno úplně v pořádku. Dneska jsem ale nastartoval a po ujetí asi 20 metrů se mi z ničeho nic rozsvítily kontrolky voda v naftě a ABS. Za chviličku to zhaslo, ale při couvání se mi na chvíli rozsvítilo zadní vnitřní stropní světýlko. No dobrý, jel jsem dál. Stáhnul jsem si elektrický okýnko a když jsem ho zavřel, zacvakalo ve dveřích a rozsvítilo se přední stropní světlo. No ale to nebylo všechno. Po chvilce další jízdy jsem zastavil na křižovatce a hodil pravý blinkr. Za dvě tři vteřiny přestal blikat, zato se opět rozsvítily ty dvě kontrolky. Na další křižovatce, kde už jsem neodbočoval, zase pro změnu začaly obě ty kontrolky pravidelně blikat! A aby toho nebylo málo, tak se mi po chvilce sama pustila klimatizace. To ovšem ještě nebylo všechno. Jedu dál, rozsvítila se kontrolka ABS a koplo mě to do brzdového pedálu. Co si o tom myslíte? Musí to mít všechno jednu příčinu.
Jo jenom pro zajímavost - mezitím se mi přetočilo počítadlo kilometrů přes 200 tisíc, takže teď ukazuje nuly. Že by to byla ta příčina? Ale ráno před startem jsem byl ještě pět kilometrů pod 200k. Třeba si to řeklo: 200 tisíc A DOST!
8O 8O ty nechodíš na 200tis na pravidelnou servis kontrolu
(doufám že se neurazíš,neber mě vážně,případně se omluvím )
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid