dialkove ovladanie
F/I/A/T TIPO 2.0 i.e. ___r.v. 1992____83KW___
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ja ma podobny problem akurat ze mi dilakove funguje iba na par cm(V baterke to nie je). A chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete aky je rozdiel medzi tranzistorovym a releovym vystupom na centralne zamikanie. Ze ktory mam vlastne zobrat dakujem.zdravím všetkých ktrotý holduju tipu.tempre a podobne a tu je moja otázočka mam na tipe dialkové ovladanie na cetrala alarm a to dialkove uuž neni v najlepšom stave myslíte že robia firmi čisto len skriny dialkove okopiruju signal a vyrobia podla toho novu bez akejkolvek montaze hlavnej riadiacej jednotky??mate stým niekto skúsenosti ?
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
kazdy alarm by mal mat servisne nastavenia pri strate ovladaca..
uvediem priklad... trikrat otocit zapalovanim, stlacit servisne tlacidlo na 5sec, alarm pipne a pak naprogramovat novy ovladac stlacenim akehokolvek tlacidla./takto funguje nemenovany alarm istej znacky....
cize potrebujete zistit ake dialkove mate, a co je kompatibilne na nastavenie noveho ovladaca....
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Skus zistit kde mas skovanu skrinku alarmu v aute,mozno je dana tak ze slabucko chyta signal z dialkoveho,a sa mi zda ze na skrinke sa aj da upravit vzdialenost na aku by si auto otvoril,ale nie som si isty.Moju tempru som otvoril asi z 30m,dalej som neskusal lebo som nechtiac rozbil dialkove.Ja ma podobny problem akurat ze mi dilakove funguje iba na par cm(V baterke to nie je). A chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete aky je rozdiel medzi tranzistorovym a releovym vystupom na centralne zamikanie. Ze ktory mam vlastne zobrat dakujem.zdravím všetkých ktrotý holduju tipu.tempre a podobne a tu je moja otázočka mam na tipe dialkové ovladanie na cetrala alarm a to dialkove uuž neni v najlepšom stave myslíte že robia firmi čisto len skriny dialkove okopiruju signal a vyrobia podla toho novu bez akejkolvek montaze hlavnej riadiacej jednotky??mate stým niekto skúsenosti ?
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Skus zistit kde mas skovanu skrinku alarmu v aute,mozno je dana tak ze slabucko chyta signal z dialkoveho,a sa mi zda ze na skrinke sa aj da upravit vzdialenost na aku by si auto otvoril,ale nie som si isty.Moju tempru som otvoril asi z 30m,dalej som neskusal lebo som nechtiac rozbil dialkove.Ja ma podobny problem akurat ze mi dilakove funguje iba na par cm(V baterke to nie je). A chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete aky je rozdiel medzi tranzistorovym a releovym vystupom na centralne zamikanie. Ze ktory mam vlastne zobrat dakujem.zdravím všetkých ktrotý holduju tipu.tempre a podobne a tu je moja otázočka mam na tipe dialkové ovladanie na cetrala alarm a to dialkove uuž neni v najlepšom stave myslíte že robia firmi čisto len skriny dialkove okopiruju signal a vyrobia podla toho novu bez akejkolvek montaze hlavnej riadiacej jednotky??mate stým niekto skúsenosti ?
tonny mne nejde ani tak o otváranie to je v pohode auto otvorím aj s 30metrov jako ty ale ovládač sa mi postupne rosýpa to ešte taky starší a mne by stačilo keby mi niekto vedel vyrobiť stou istou frekvenciou na moje aftíčko ale zase neviem či sa to bude dať viem presne kde mám skrinku ktorá riadi centrál s dialkovým mám ju pod volantom na lavej strane čierna milion kablov odtial a všimol som si tam jedneho koleča asi nejaky potenciometer : :
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Neviem ci je to pravda ale niekde som cital ze seriovo sa Tipa nedodavali z dialkovym a ked tak len velmi malo ostatok boly dorabane ale fakt neviem ci je to pravdakde vlastne býva umiestnená riadiaca jednotka centrálu a alarmu u seriovky?? :
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Neviem ci je to pravda ale niekde som cital ze seriovo sa Tipa nedodavali z dialkovym a ked tak len velmi malo ostatok boly dorabane ale fakt neviem ci je to pravdakde vlastne býva umiestnená riadiaca jednotka centrálu a alarmu u seriovky?? :
počkaj teraz myslíš aký rok výroby alebo od jakeho roku pretože ked porovnáš autíčko ako fiat tipo 94 a favorit od škody 94 fuu velykánsky rozdiel hlavne vzhlad,výbava a podobne ešte som nevidel favorita s airbagom a abs a tak preto si myslím že fiatu v tej dobe nemohlo robiť problem dávať dialkove na central ,,,hmm môj názor čisto
No central je jasne ze origo fiatacky asi u kazdeho fiata ale dialkove som este origo nevidel fiatacke len dorabane mozno take su ale nevidel som. Mozno sa mylim presne to neviem. Nezalezi na tom aku mas vybavu aj teraz kupis auto s abs, airbagom a nemusi mat dialkove iba central na klucNeviem ci je to pravda ale niekde som cital ze seriovo sa Tipa nedodavali z dialkovym a ked tak len velmi malo ostatok boly dorabane ale fakt neviem ci je to pravdakde vlastne býva umiestnená riadiaca jednotka centrálu a alarmu u seriovky?? :
počkaj teraz myslíš aký rok výroby alebo od jakeho roku pretože ked porovnáš autíčko ako fiat tipo 94 a favorit od škody 94 fuu velykánsky rozdiel hlavne vzhlad,výbava a podobne ešte som nevidel favorita s airbagom a abs a tak preto si myslím že fiatu v tej dobe nemohlo robiť problem dávať dialkove na central ,,,hmm môj názor čisto
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
no ved práve nechcem ani ja hovoriť lebo som si neni istý ako to je neviem inak pozeram ze si topolcan tuším ___nebolo by odveci aj nejaky ten zraz???hm NA SLOVENSKU __?čo ty nato?
Chlapi 12.10.2008 zras Zelena Voda,pozrite sekciu klubove zrazi a tam je vsetko napisane,ja tam idem urcite.
command ak si vydel ciernu tempru komby so striebornym tygrom po bokoch behat v TO tak to som ja,neda sa priehladnut.Mozeme sa v TO stretnut a dohodnut sa aby sme sli spolocne.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km