dialkove ovladanie

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od tomko88
dialkove ovladanie vytvořil uživatel tomko88
zdravím všetkých ktrotý holduju tipu.tempre a podobne a tu je moja otázočka mam na tipe dialkové ovladanie na cetrala alarm a to dialkove uuž neni v najlepšom stave myslíte že robia firmi čisto len skriny dialkove okopiruju signal a vyrobia podla toho novu bez akejkolvek montaze hlavnej riadiacej jednotky??mate stým niekto skúsenosti ?

F/I/A/T TIPO 2.0 i.e. ___r.v. 1992____83KW___

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od command
Odpověděl command pro téma Re: dialkove ovladanie

zdravím všetkých ktrotý holduju tipu.tempre a podobne a tu je moja otázočka mam na tipe dialkové ovladanie na cetrala alarm a to dialkove uuž neni v najlepšom stave myslíte že robia firmi čisto len skriny dialkove okopiruju signal a vyrobia podla toho novu bez akejkolvek montaze hlavnej riadiacej jednotky??mate stým niekto skúsenosti ?

Ja ma podobny problem akurat ze mi dilakove funguje iba na par cm(V baterke to nie je). A chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete aky je rozdiel medzi tranzistorovym a releovym vystupom na centralne zamikanie. Ze ktory mam vlastne zobrat dakujem.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od tomko88
Odpověděl tomko88 pro téma Re: dialkove ovladanie
command : fu no to ja soma ani nevedel že sa nejako lišia ja by som to chcel tak že by mi urobili čisto len skrinku dialkoveho ovladania pretoze vsetko ostatne ide na 100%

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: dialkove ovladanie
zalezi na type ovladania a samozrejme jeho riadiacej jednotky...

kazdy alarm by mal mat servisne nastavenia pri strate ovladaca..

uvediem priklad... trikrat otocit zapalovanim, stlacit servisne tlacidlo na 5sec, alarm pipne a pak naprogramovat novy ovladac stlacenim akehokolvek tlacidla./takto funguje nemenovany alarm istej znacky....

cize potrebujete zistit ake dialkove mate, a co je kompatibilne na nastavenie noveho ovladaca....

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: dialkove ovladanie
Tranzistorový výstup nebrat odcházejí ty tranzistory jsou určené jen do určité zátěže a vpřípadě nějaké chyby v elektrice odejdou tranz.Reléové výstupy jsou silnější a vydrží skoro cokoliv,a dá se stím laborovat,ale jsou ovládaný většinou tranz.,ale to nevadí.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: dialkove ovladanie

Ja ma podobny problem akurat ze mi dilakove funguje iba na par cm(V baterke to nie je). A chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neviete aky je rozdiel medzi tranzistorovym a releovym vystupom na centralne zamikanie. Ze ktory mam vlastne zobrat dakujem.

Skus zistit kde mas skovanu skrinku alarmu v aute,mozno je dana tak ze slabucko chyta signal z dialkoveho,a sa mi zda ze na skrinke sa aj da upravit vzdialenost na aku by si auto otvoril,ale nie som si isty.Moju tempru som otvoril asi z 30m,dalej som neskusal lebo som nechtiac rozbil dialkove.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od tomko88

Skus zistit kde mas skovanu skrinku alarmu v aute,mozno je dana tak ze slabucko chyta signal z dialkoveho,a sa mi zda ze na skrinke sa aj da upravit vzdialenost na aku by si auto otvoril,ale nie som si isty.Moju tempru som otvoril asi z 30m,dalej som neskusal lebo som nechtiac rozbil dialkove.

tonny mne nejde ani tak o otváranie to je v pohode auto otvorím aj s 30metrov jako ty ale ovládač sa mi postupne rosýpa to ešte taky starší a mne by stačilo keby mi niekto vedel vyrobiť stou istou frekvenciou na moje aftíčko ale zase neviem či sa to bude dať viem presne kde mám skrinku ktorá riadi centrál s dialkovým mám ju pod volantom na lavej strane čierna milion kablov odtial a všimol som si tam jedneho koleča asi nejaky potenciometer :?: :?:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od command
Tony: ja ma tu skrinku od dialkoveho uplne hore za pristrojovou doskou a este z nej mam vyvedene kabliky pred predne sklo a ide otvorit tak z 3-5 cm od tych drotikov niekedy to slo len oco na tom nieco prerabal a od vtedy to nejde tak chcem kupit novy DO. Dik za tu radu ze ci tranzistorovy alebo releovy vystup alain

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od tomko88
kde vlastne býva umiestnená riadiaca jednotka centrálu a alarmu u seriovky?? :?: :roll:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: dialkove ovladanie
Já mám jednotku origo centrálu v pojistkovce je to největší relé co tam je,ale uvnitř krabičky jsou souč.a čtyři relátka,alarm jsem tam neměl jedná se o Tempru.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od command

kde vlastne býva umiestnená riadiaca jednotka centrálu a alarmu u seriovky?? :?: :roll:

Neviem ci je to pravda ale niekde som cital ze seriovo sa Tipa nedodavali z dialkovym a ked tak len velmi malo ostatok boly dorabane ale fakt neviem ci je to pravda

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od tomko88

Neviem ci je to pravda ale niekde som cital ze seriovo sa Tipa nedodavali z dialkovym a ked tak len velmi malo ostatok boly dorabane ale fakt neviem ci je to pravda

počkaj teraz myslíš aký rok výroby alebo od jakeho roku pretože ked porovnáš autíčko ako fiat tipo 94 a favorit od škody 94 fuu :? velykánsky rozdiel hlavne vzhlad,výbava a podobne ešte som nevidel favorita s airbagom a abs a tak preto si myslím že fiatu v tej dobe nemohlo robiť problem dávať dialkove na central ,,,hmm môj názor čisto

Více
16 roků 1 měsíc zpět #13 od command

počkaj teraz myslíš aký rok výroby alebo od jakeho roku pretože ked porovnáš autíčko ako fiat tipo 94 a favorit od škody 94 fuu :? velykánsky rozdiel hlavne vzhlad,výbava a podobne ešte som nevidel favorita s airbagom a abs a tak preto si myslím že fiatu v tej dobe nemohlo robiť problem dávať dialkove na central ,,,hmm môj názor čisto

No central je jasne ze origo fiatacky asi u kazdeho fiata ale dialkove som este origo nevidel fiatacke len dorabane mozno take su ale nevidel som. Mozno sa mylim presne to neviem. Nezalezi na tom aku mas vybavu aj teraz kupis auto s abs, airbagom a nemusi mat dialkove iba central na kluc

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
16 roků 1 měsíc zpět #14 od tomko88
:idea: no ved práve nechcem ani ja hovoriť lebo som si neni istý ako to je neviem inak pozeram ze si topolcan tuším ___nebolo by odveci aj nejaky ten zraz???hm NA SLOVENSKU __?čo ty nato?

Více
16 roků 1 měsíc zpět #15 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: dialkove ovladanie

:idea: no ved práve nechcem ani ja hovoriť lebo som si neni istý ako to je neviem inak pozeram ze si topolcan tuším ___nebolo by odveci aj nejaky ten zraz???hm NA SLOVENSKU __?čo ty nato?

Chlapi 12.10.2008 zras Zelena Voda,pozrite sekciu klubove zrazi a tam je vsetko napisane,ja tam idem urcite.

command ak si vydel ciernu tempru komby so striebornym tygrom po bokoch behat v TO tak to som ja,neda sa priehladnut.Mozeme sa v TO stretnut a dohodnut sa aby sme sli spolocne.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.480 sekund