Brzdove Svetla

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od Pumpa
Brzdove Svetla vytvořil uživatel Pumpa
Cest praci . no mam taky problem a to su brzdove svetla kusok popisem problem .
problem nastal s minuty na minutu
ziarovky to niesu lebo mam na brzdu pripojene pridavne brzdove svetlo a ani to dokonca nesviety a zeby 2 ziarovky a pridavne svetlo odisli naraz to nehrozi
ked stlacim brzdu pocut cvak rele, postiky alebo toho snimaca nad brzdovym pedalom , ked jemne tlacim brzdovy pedal tak svetla blykaju ale ked razne stlacim pedal tak svetla odmietaju svietit a na pristrojovke mi signalizuje ze mi STOP svetla tzv brzdove nefunguju mi to signalizuje pri zoslapnuti niekedy aj bez zospapnutia brzdoveho pedala na kolko nemam ziadne elektricke veci a ani prirucku od auta som kusok mimo , poistkovy panel som pozrel poistka pre brzdove svetla som tam nevidel a relatka som vsetky skontroloval vsetky su v poriadku ukostrenie vzadu pri svetlach som demontoval vycistil a bez uspechu.Ak pride niekto s rozumnou radou budem rad .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Brzdove Svetla
samotná pojistka pouze na brzdová světla není, je to společná myslím s větrákem a palubovkou :? Jinak se mrkni na ukostření zadních světel..odhrň koberec v kufru a za levým zadním světlem by měl být ukostřovací šroub...pěkně odrbat, pak nastříkat kontaktolem a vyzkoušet účinnost ;) Jinak doporučím takhle vyčistit všechny kostry v autě, dělá to u tipa hodně velké divy :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Brzdove Svetla
Já doporučuju vyměnit brzdovej spínač na pedálu.Nebo se na něj jen podívat.Domnívám se,že porucha je tam.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: Brzdove Svetla
hm tak mrknem aj tu poistku na tu palubovku/kurenie a ukostrenie som skontroloval a tie kostry som skontroloval a ocistil a nastriekal tu hlavnu pod AKU a aj tu pri lavom svetle pod kobercom co si spominal ale zatial bez uspechu :( 5 rokov mi elektrika nerobila problem a zrazu sa vsetko sere a to moje tipo mi tak prirastlo k srdcu ze sa ho uz neviem zbavit :(

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od Pumpa
a presne aj ja som rozmyslal nadtym nad spinacom ale nevyzera byt vadny ale skusim nato kuknut lebo on cvaka aj vsetko pri stlaceni brzdy elektrika sa mi sere poslednu dobu ale furt len problem bol v relatku alebo poistke .

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Brzdove Svetla
Taky bych prověřil spínač.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Brzdove Svetla
vymenil bych ten spinac mel jsem stejny problem na svem prvnim ttipu a byl to on mrska

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od Pumpa
mali ste pravdu ten snimac na pedale bol vadny uz je na ceste novy :) dakujem za pomoc :)

Vygenerováno za 0.376 sekund