Samovybijeni baterie

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od neohoney
Samovybijeni baterie vytvořil uživatel neohoney
Zdra chlapi,vybiji se mi baterka a nevim cim to je,altik je vcajku dobiji jak ma,nedavno jsem tam zapojil levnej zesilovac u ktereho sviti cervena kontrolka,nemuze to vybijet ten zesilovac?Musim podotknout,ze pri zapojovani zesilovace jsem se omylem dotknul + a -,nemohlo to nejak znicit baterku,byl to jenom mzik.Dekuju

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Samovybijeni baterie
To že Ti svieti červena kontrolka znamena vo väčšine zosikov protected do zosika by mali ist 3 kable Plus väčšinou je červeny potom memory modry a čierny kostra..ak to maš spravne zapojene tak zosik sa zapne až po zapnuti autoradia ak to nemaš inak poprepajane čo može sposobovat to vybijanie. plus a minus možeš pripojit aj na autobateriu ale ten memory musi ist na vyvod na autoradio a musi to klapat...

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Samovybijeni baterie
Mně to dělala žárovička v kufru, nezhasínala, což ovšem nebylo vidět, když byl kufr zavřený.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Samovybijeni baterie
No já nevím jak teda palinko46, ale já jsem ještě na zesilovači "memory" neviděl, protože tam není nic, co by se do něj ukládalo v nějaké digitální podobě a měl by si to pamatovat, ten vstup +12V se označuje jako remote nebo control, stále napájení z baterie se označuje jako B+ a kostra jako Ground... :) samozřejmě by měl být zesilovač nějak odpojován, protože pokud je stále připojen, tak pouští signál do repra a tím pádem vysává baterku...já jsem to spínaní rádiem napojil na normální vypínač, protože ne vždy chci, aby mi hrál zesilovač a hlavně, ne vždy se sepnul s rádiem, tak jsem musel rádio vypnout a zapnout třeba 4x aby se pustil :?

v létě když mi taky se vybíjela baterie, tak jsem s tim laboroval co a proč...nakonec to asi dělalo světýlko v přihrádce u spolujezdce, přivřel jsem do dveří kabel a jak neseděly dvířka, tak to svítilo :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Samovybijeni baterie

No já nevím jak teda palinko46, ale já jsem ještě na zesilovači "memory" neviděl, protože tam není nic, co by se do něj ukládalo v nějaké digitální podobě a měl by si to pamatovat, ten vstup +12V se označuje jako remote nebo control, stále napájení z baterie se označuje jako B+ a kostra jako Ground... :) samozřejmě by měl být zesilovač nějak odpojován, protože pokud je stále připojen, tak pouští signál do repra a tím pádem vysává baterku...já jsem to spínaní rádiem napojil na normální vypínač, protože ne vždy chci, aby mi hrál zesilovač a hlavně, ne vždy se sepnul s rádiem, tak jsem musel rádio vypnout a zapnout třeba 4x aby se pustil :?

v létě když mi taky se vybíjela baterie, tak jsem s tim laboroval co a proč...nakonec to asi dělalo světýlko v přihrádce u spolujezdce, přivřel jsem do dveří kabel a jak neseděly dvířka, tak to svítilo :?

sorry jasne memory ale všetci asi vieme čo som mal na mysli

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Samovybijeni baterie
Charlesi myslis toto vlakno?
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=8290
Pokud ano a vyresil jsi to proc to nenapises?

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Samovybijeni baterie
Proč? protože si tim nejsem jistej, je to jen má domněnka ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: Samovybijeni baterie

Zdra chlapi,vybiji se mi baterka a nevim cim to je,altik je vcajku dobiji jak ma,nedavno jsem tam zapojil levnej zesilovac u ktereho sviti cervena kontrolka,nemuze to vybijet ten zesilovac?Musim podotknout,ze pri zapojovani zesilovace jsem se omylem dotknul + a -,nemohlo to nejak znicit baterku,byl to jenom mzik.Dekuju

ten kratky skrat baterku znicit nemohol, skor sa priklanam k nazorom vyssie, treba to preverit, ci nesvieti niektora ziarovka, a ak to zacalo az po namontovani zosiku, tak to riedenie.
zosilovace maju menice napatia, aby sa dosiahol vykon, a tie menice pracuju stale, preto ich riadi , vypina, radio aby nevybijali baterku.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Samovybijeni baterie
Ty svetylka mne u Tipa taky stvaly...zlata marejka a punto, kde to zhasne po nekolika minutach samo :lol:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #10 od rs

Ty svetylka mne u Tipa taky stvaly...zlata marejka a punto, kde to zhasne po nekolika minutach samo :lol:

Se vsim ostatnim vcetne motoru. :lol:

Persona non grata.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od Augustin

Se vsim ostatnim vcetne motoru. :lol:

ty si koledujes...uz mas druhy cerny puntik dneska...a to si jeste s Tebou vyridim ten tvuj bonz

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od rs
Jaky?Jsem z tvou zenou nemluvil :lol:

Persona non grata.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #13 od Augustin

Jaky?Jsem z tvou zenou nemluvil :lol:

no to ne, ale vis moc dobre, za ty vstriky...

Více
16 roků 1 měsíc zpět #14 od rs
Aha.Proc malo chapavy clovek nebo nechces pomoci koncernovemu druhovi v nestesti?

Persona non grata.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #15 od Augustin

Aha.Proc malo chapavy clovek nebo nechces pomoci koncernovemu druhovi v nestesti?

mno, tak konzervovy kolega zacyklovan, ani se nezval jak dopadl.
Ale ted k meritu veci.
Promer jednotlive obvody merakem, kde je zmena napeti pri vytazeni pojistky. Tam je nutno hledat. Osobne to vidim na zapojeni toho audio systemu (zrejme odborne nabastleno, ze se v tom ani rs nevyzna :lol:

Vygenerováno za 0.485 sekund