Problém-vyhřívané zrcátka
16 roků 1 měsíc zpět #1
od Marivater
Problém-vyhřívané zrcátka vytvořil uživatel Marivater
Ahojte,
mám drobný problém, na mé Tempře když zapnu vyhřívání, tak funguje zadní okno a pravé zrcátko, ale zrcátko u řidiče nejde, můžete mi poradit jak se dostat za zrcátko bez destruktivního zásahu ?
Díky moc.
Nikde jsem to na foru nenasel, tak jestli se to tu resilo, tak me klidne navedte na spravne vlakno.
mám drobný problém, na mé Tempře když zapnu vyhřívání, tak funguje zadní okno a pravé zrcátko, ale zrcátko u řidiče nejde, můžete mi poradit jak se dostat za zrcátko bez destruktivního zásahu ?
Díky moc.
Nikde jsem to na foru nenasel, tak jestli se to tu resilo, tak me klidne navedte na spravne vlakno.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 1 měsíc zpět #2
od Funman
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Odpověděl Funman pro téma Re: Problém-vyhřívané zrcátka
Ahoj, řešilo se to tady:
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...amp;highlight=#81071
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...amp;highlight=#81071
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
16 roků 1 měsíc zpět #3
od Marivater
Odpověděl Marivater pro téma Re: Problém-vyhřívané zrcátka
Diky za odpověď, snad to zvládnu bez úhony
S fénem bude asi problé, ale skusím to nahřát nějak jinak. Snad mě něco napadne .
Diky
S fénem bude asi problé, ale skusím to nahřát nějak jinak. Snad mě něco napadne .
Diky
16 roků 1 měsíc zpět #4
od Marivater
Odpověděl Marivater pro téma Re: Problém-vyhřívané zrcátka
Tak jsem dnes to zrcátko oddělal, šlo to, ale byla načatá jedna packa, tak ulítla, ale po opětovné instalaci to drží, uvidím jestli to neupadne až pojedu Oddělat to jde vpohodě, stačí to zrcátko zatlačit na jednu stranu, strčit tou mezerou prsty a je to, kdyby nebyl nalomený ten jeden zobáček (jde to vidět na tom plastu že už byl nalomený), tak jsem to oddělal bezproblémů.
Tak sklo bylo venku a kuk a co nevidím, nějaká trubka tam dala obyčejné nevyhřívané zrcátko , ale přívodní dráty tam jsou, tak mi objednají v pondělí vyhřívané levé zrcátko i stím plastem a jen to. Uvidím kolik to bude stát, říkal mi že kolem 500,- tak uvidím, to obětuju, Výhřev je výhřev
Tak sklo bylo venku a kuk a co nevidím, nějaká trubka tam dala obyčejné nevyhřívané zrcátko , ale přívodní dráty tam jsou, tak mi objednají v pondělí vyhřívané levé zrcátko i stím plastem a jen to. Uvidím kolik to bude stát, říkal mi že kolem 500,- tak uvidím, to obětuju, Výhřev je výhřev
Vygenerováno za 0.315 sekund