Zatuhavají mě zámky dveří
1.6ie 93"
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
na samotném mechanizmu zámku:Zatuhávají zamky snad ve všech dveřích,vždy je prostříknu olejem a je to ok,ale za tyden znova. Zamknu a ono se to hned odemkne a na podruhé :driver: se to zamkne hned tak nevím. Poradíte?
odvrtat nejty,rozebrat důkladně odmastit hl.pojezdy s hřebínkem příp.microspínače a máznout jen zlehka ten hřebínek a složit do hro.možná budeš muset kápnout jeden dva nejty svářečkou.ale jde to,případně zručnější:se nechá do nejtu vyvrtat díra,udělat závit a sešroubobat,ale chce to opravdu citlivou ruku,abys nezalomil závitník
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
1.6ie 93"
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
1.6ie 93"
jenže zajedou všechny a hned se vratí
jasně, to dělaj, ale jeden může zajet pomaleji a to dělá problémy, ty mikrospínače dělat v zimě pěknou paseku občas
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
jasně, to dělaj, ale jeden může zajet pomaleji a to dělá problémy, ty mikrospínače dělat v zimě pěknou paseku občas
karle .. musíš mu říct že ty mikrospínaše se nacházejí uvnitř zámku , asi tak jak to vysvětlil skypan .. né každý ví co to je a kde to je.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
karle .. musíš mu říct že ty mikrospínaše se nacházejí uvnitř zámku , asi tak jak to vysvětlil skypan .. né každý ví co to je a kde to je.
No však, napsal to skypan a docela pěkně, tak proč se opakovat
jiny!!!!!!!!!!!
Jsou zalite v takovem plastu a na vrchu je jen takovej čudlíček,a pochybuju že jdou čistit
1.6ie 93"
Jde to normalne rozdelat a vycistit. Vetsinou je problem v tech drahach, ten mechanismus drhne a pak se to otevira. Rozdelat, vycistit, namazat a slozit.chlapci,vím kde jsou měl jsem zamek rozdělanej,jsou trochu na boku,jen se bojim rozdělat ten co je v autě,nemám
jiny!!!!!!!!!!!
Jsou zalite v takovem plastu a na vrchu je jen takovej čudlíček,a pochybuju že jdou čistit
Neni to nic sloziteho.
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Njn Vali, ale kazdy nema sverak na balkone, jako TyNo rozebrat to opravdu není nic složitého, doporučuju si to nafotit, pro lepší zpětné skládání. Nicméně nesmí vám nějaký díl zámku spadnou při manipulaci, jako mě z balkónu a nenávratně je pak díl v pr..li tak pak člověk musí jet zadrátovanej pro druhej zámek, jako já. Nemyslím si, že po tom všem, co jsem byl schopen pomoci tohoto webu na Tipu provést, že bych byl úplně levej, ale tohle bych znova nedělal, za tu práci a nadávání mi to nestojí