Zatuhavají mě zámky dveří

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od tommy
Zatuhávají zamky snad ve všech dveřích,vždy je prostříknu olejem a je to ok,ale za tyden znova. Zamknu a ono se to hned odemkne a na podruhé :driver: se to zamkne hned tak nevím. Poradíte?

1.6ie 93"

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Charles
tohle dělá nějakej z mikrospínačů co jsou v zámcích, nedaj signál o uzavření dveří a proto se to odemkne....pokud začne mrznout, tak mi to taky někdy dělá zámek řidiče :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od skypan

Zatuhávají zamky snad ve všech dveřích,vždy je prostříknu olejem a je to ok,ale za tyden znova. Zamknu a ono se to hned odemkne a na podruhé :driver: se to zamkne hned tak nevím. Poradíte?

na samotném mechanizmu zámku:
odvrtat nejty,rozebrat důkladně odmastit hl.pojezdy s hřebínkem příp.microspínače a máznout jen zlehka ten hřebínek a složit do hro.možná budeš muset kápnout jeden dva nejty svářečkou.ale jde to,případně zručnější:se nechá do nejtu vyvrtat díra,udělat závit a sešroubobat,ale chce to opravdu citlivou ruku,abys nezalomil závitník

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od tommy
takže říkate mikrospínače jo? Mám pocit že jsou tam dva

1.6ie 93"

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od rat21
Ked zamykas, tak pozeraj na cudliky a ktory nezapadne, tak vdaka tomu zamku sa cele auto znovu odomkne. Ten potom treba vycistit a namazat.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od tommy
jenže zajedou všechny a hned se vratí

1.6ie 93"

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od Charles

jasně, to dělaj, ale jeden může zajet pomaleji a to dělá problémy, ty mikrospínače dělat v zimě pěknou paseku občas :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 3 týdnů zpět #8 od tommy
jako ty mikrospínače namazat jo?

1.6ie 93"

Více
16 roků 3 týdnů zpět #9 od Tomas-Oaza
rozdelat a vycistit

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 3 týdnů zpět #10 od TooM-As

jasně, to dělaj, ale jeden může zajet pomaleji a to dělá problémy, ty mikrospínače dělat v zimě pěknou paseku občas :?

karle .. musíš mu říct že ty mikrospínaše se nacházejí uvnitř zámku , asi tak jak to vysvětlil skypan .. né každý ví co to je a kde to je.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 3 týdnů zpět #11 od Charles

karle .. musíš mu říct že ty mikrospínaše se nacházejí uvnitř zámku , asi tak jak to vysvětlil skypan .. né každý ví co to je a kde to je.

No však, napsal to skypan a docela pěkně, tak proč se opakovat ;)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #12 od tommy
chlapci,vím kde jsou měl jsem zamek rozdělanej,jsou trochu na boku,jen se bojim rozdělat ten co je v autě,nemám
jiny!!!!!!!!!!!
Jsou zalite v takovem plastu a na vrchu je jen takovej čudlíček,a pochybuju že jdou čistit

1.6ie 93"

Více
16 roků 3 týdnů zpět #13 od Augustin

chlapci,vím kde jsou měl jsem zamek rozdělanej,jsou trochu na boku,jen se bojim rozdělat ten co je v autě,nemám
jiny!!!!!!!!!!!
Jsou zalite v takovem plastu a na vrchu je jen takovej čudlíček,a pochybuju že jdou čistit

Jde to normalne rozdelat a vycistit. Vetsinou je problem v tech drahach, ten mechanismus drhne a pak se to otevira. Rozdelat, vycistit, namazat a slozit.
Neni to nic sloziteho. :wink:

Více
16 roků 3 týdnů zpět #14 od Vali
No rozebrat to opravdu není nic složitého, doporučuju si to nafotit, pro lepší zpětné skládání. Nicméně nesmí vám nějaký díl zámku spadnou při manipulaci, jako mě z balkónu a nenávratně je pak díl v pr..li tak pak člověk musí jet zadrátovanej pro druhej zámek, jako já. Nemyslím si, že po tom všem, co jsem byl schopen pomoci tohoto webu na Tipu provést, že bych byl úplně levej, ale tohle bych znova nedělal, za tu práci a nadávání mi to nestojí :lol: :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 3 týdnů zpět #15 od Augustin

No rozebrat to opravdu není nic složitého, doporučuju si to nafotit, pro lepší zpětné skládání. Nicméně nesmí vám nějaký díl zámku spadnou při manipulaci, jako mě z balkónu a nenávratně je pak díl v pr..li tak pak člověk musí jet zadrátovanej pro druhej zámek, jako já. Nemyslím si, že po tom všem, co jsem byl schopen pomoci tohoto webu na Tipu provést, že bych byl úplně levej, ale tohle bych znova nedělal, za tu práci a nadávání mi to nestojí :lol: :lol: :lol:

Njn Vali, ale kazdy nema sverak na balkone, jako Ty :lol:

Vygenerováno za 0.482 sekund