-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Zlobí elektroinstalace - prosim radu
16 roků 1 týden zpět #16
od TooM-As
Myslím si že problém bude ve spínačce - tedy v její elektrické části. Když jí rozebereš, tak se dá vyměnit jen takový "ořech". Stačí tam aby vevnitř vypadal jedna pružinka a tak pak propojí všechno co může:)
psal že dával spínačku jinou , odzkoušenou.
kluci myslite si ze by melo neco spolecneho cele rizeni stouto zahadou myslim riteni na ktery je pridelana spinaci skrinka a zdruhe strany se dava klic je ktomu privedena taky elektrika nekde ?
je to možné .. když jsi dával jinou spínačku, připojil jsi konektory až potom co jsi jí přišrouboval ke sloupku řízení nebo před tím?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 1 týden zpět #17
od Romeo
ja jsem ji vubec neprisroubovaval jenom jsem to vyskousel tak na necisto
16 roků 1 týden zpět #18
od majster
ja by som to tipol na relatka, podla schemy zisti ktore rele je na co, mal by si mat pomocne rele pre odlahcenie spinacky, a potom zmerat, ci nema zlepene kontakty, a pomohlo by ak by sme vedeli tvoju motorizaciu.
ak najdes rele, tak bude treba pomerat obvody, ktore zapina, moze tam byt nieco co ho pretazilo.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
16 roků 1 týden zpět #19
od Romeo
ahooj chlapaku vys ze mas asi pravdu stemi relatky jinak prozacatek mam 2.0 obsah sedan samon vcera jsem proste zastavil a najednou se vse rozbehlo i osviceni spzedky se rosvitilo no proste uzasny sem mel takovou radost ze jsem si zajel milaska umyt vysat koupil jsemmu dva vonavi stromecky no proste stastnej naednu nastartuju vse vporadku jenom hold nesvitili predni a zadni svetla anesla klima takze mazec vecer na benzince a bez svetel uzasny pomalu hodinu jsem se hrabal v pojistkovnici vymenoval relatka co mam nahradni a kde mak proste des tak jsem trochu vic nasrane zaklapal pojistkovnici a co se nestalo se to rozvitilo tak jsem upaloval rychle dom mam doma nahradni celou pojistkovnici myslim i tu kazetu tak ju skusim prepojit na tuto treba je nekde prepalena nebo nevym
16 roků 1 týden zpět #20
od Romeo
ahoj dalo by se sehnad zapojeni u myho auta na temptu 2.0 elektriky aspon neco nebo je nejake knizka nebo tak neco ?
16 roků 1 týden zpět #21
od MAJER
omzl
fiat tempra 1.9 dt sw 66kw čím dál leší
16 roků 1 týden zpět #22
od alain
ahoj dalo by se sehnad zapojeni u myho auta na temptu 2.0 elektriky aspon neco nebo je nejake knizka nebo tak neco ?
A co tak tohle to hodí se ti to.Má to 16 MB v pdf.Je tam ají nějaké elektro.
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
16 roků 1 týden zpět #23
od Romeo
ja myslim ze my pomuze aji trochu toto odkat nebo kde se to da stahnout
16 roků 1 týden zpět #24
od Toncek
já bych řekl že budeš mít vlhko v pojistkové skřini
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
16 roků 1 týden zpět #25
od alain
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
16 roků 1 týden zpět #27
od Romeo
tak jsem vymenil celou svorkovnici a uvydime kdy se co projevy ale myle me prekvapilo osviceni spztky ktere nesvitilo a uz sviti jen abych to nezakrikl
16 roků 6 dní zpět #28
od Romeo
tak zatim jede vse tak jak ma nevym ale asi to bylo tim
13 roků 5 měsíců zpět #29
od Romeo
uz je vse vporadku vymenil jsem selou pojistkovnici ale ted uz asi pul romu se my vali vdilne mam problemy z motorem a ze jich nebilo malo ale snad se podari sprovoznit spojka je uz nova ted dat dokupy mtor a snad zase pobezi ale tech penez
13 roků 5 měsíců zpět #30
od remarque
Než začneš jezdit,tak si zkontroluj,jestli ti nezatíká pod předním oknem,může to kapat přímo do pojistkovky a pak si auto dělá co chce. Mě třeba vypínal motor,stěrače jely ikdyž byly vypnutý a přestal fungovat centrál.
FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Vygenerováno za 1.148 sekund