SOS svítí mi porucha světel
16 roků 6 dní zpět #1
od MAJER
fiat tempra 1.9 dt sw 66kw čím dál leší
SOS svítí mi porucha světel vytvořil uživatel MAJER
svítí mi porucha předních světel,ale světla svítí.očistil jsem i kontakty.a ještě mi tam svítí jakási tyčinka s kapkou.dík
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 6 dní zpět #2
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
praskla ti nějaká parkovačka a nebo nemá dotek žárovka, pokud máš diodové parkovačky, bude to svítit stále. Ta tyčinka s kapkou signalizuje nedostatek oleje v motoru.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
16 roků 6 dní zpět #3
od MAJER
Odpověděl MAJER pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
asi je tam něco posranýho protože park fungujou a oleje tam mám maximum
16 roků 6 dní zpět #4
od BOBO
Odpověděl BOBO pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
A máš digitální palubovku??Jestli ano,tak lehce otoč klíčkem do první polohy,napočítej do cca 5-ti -uslyšíš to na zvuku(je to velmi,velmi tiché jakoby hučení)pak hned v zápětí otoč klíčkem na startování a mělo by to zmizet.Při časové prodlevě 2 vteřin musíš znovu celé opakovat.Pak je ale asi třeba vyhledat někoho,kdo ti vynuluje ,že se měnil olej,abys to nemusel pořád dělat.Protože je dobré pro jistotu vědět,zda je motor v pořádku.Možná máš zanesený,nebo nějak poškozený měřák oleje.Pořádně si ho prohlídni.Ale to vynulování Tě zřejmě stejně čeká.asi je tam něco posranýho protože park fungujou a oleje tam mám maximum
16 roků 5 dní zpět #5
od rat21
Alebo mas spatne cidlo hladiny oleja. Mne to stale svietilo a niekedy to zhaslo vtedy, ked som mal malo oleja.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Odpověděl rat21 pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
Alebo mas spatne cidlo hladiny oleja. Mne to stale svietilo a niekedy to zhaslo vtedy, ked som mal malo oleja.
16 roků 5 dní zpět #6
od BOBO
Jojo to jsem myslela-čidlo-a napsala jsem měřák ehm ehm
Jojo to jsem myslela-čidlo-a napsala jsem měřák ehm ehm
16 roků 5 dní zpět #7
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Odpověděl TooM-As pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
na ty světla projdi kostry a očisti kontakty. Máš tam žárovky které tam patří ? check panel měří hodnotu proudu procházející do světel a podle toho pozná že je vše jak má být .Pokud tam máš nějakej přechodovej odpor (nebo ledky) světla sice svítí ale teče nimi menší proud a check panel hlásí chybu .
Ten olej , toto čidlo na hladinu oleje je dost poruchové u většiny italů co ho měla .. někde jsem četl něco o vyjímce kvality kterou dostal bosch na čidlo.
Ten olej , toto čidlo na hladinu oleje je dost poruchové u většiny italů co ho měla .. někde jsem četl něco o vyjímce kvality kterou dostal bosch na čidlo.
tohle slyším poprvé. Nepleteš sito s novýmy vozidly z VW koncernu ? To zhasínání při otíčení klíčku to dělá pokud není čídlo zapojené nebo pokud je rozbité . a je to řpesně tak že otočíš jednou, svítí, vypneš a rychle zase zapneš a nesvítí.Pak je ale asi třeba vyhledat někoho,kdo ti vynuluje
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
16 roků 5 dní zpět #8
od BOBO
Mě řekl opravář,že musím na počítač,kde se to musí vynulovat když jsme vyměnili olej.Já tam ještě nebyla,nemám teď zbytečný peníz.Souhlasím s tím, že to může dělat vadné čidlo.Mě ho totiž nějaký umělec co měl auto přede mnou "upravil" tak ,že vypadá,že ho přejel vzteklej tank .Proto tam nejdu.Možná by stačilo sehnat nové,ale ještě jsem se nekoukala,za kolik a zda vůbec jde sehnat.Neznám ani tady v okolí nikoho,kdo by mi půjčil svoje na zkoušku(a je otázkou zda jde vůbec půjčit,že?)...takže zatím dělám "mrtvého brouka"....a otáčím klíčkem....
16 roků 5 dní zpět #9
od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
Tak to mozno plati pre benzin, ale nie pre diesel.
16 roků 4 dní zpět #10
od MAJER
Odpověděl MAJER pro téma Re: SOS svítí mi porucha světel
tak jsem to dělal po tech 5 vteřinách.něco to má do sebe,ale vesele svítí dál.skusím druhé čidlo.
Vygenerováno za 1.741 sekund