startovani, starter, baterka ...
15 roků 11 měsíců zpět #1
od S3m8a
startovani, starter, baterka ... vytvořil uživatel S3m8a
caute muzu se zeptat jaka do tempry sw 1,6(rv 92) prijde baterka?
mam s tim ted problemy ... prvne se mi nejakym zahadnym zpusobem dostal olej do starteru tak ze odmital tocit - tohle mi rekl borec co mi to spravoval no a ted mi odmita baterka rozsvitit palubovku i kdyz byla skoro 24h na nabijecce je to 55Ah, mam doma jeste ze sade vyndanou 44Ah ale ta je asi slaba co?
kdyz tam baterku dam a pripojuju svorky tak jiskrijou ale proste se nic nerozsviti ...
mam s tim ted problemy ... prvne se mi nejakym zahadnym zpusobem dostal olej do starteru tak ze odmital tocit - tohle mi rekl borec co mi to spravoval no a ted mi odmita baterka rozsvitit palubovku i kdyz byla skoro 24h na nabijecce je to 55Ah, mam doma jeste ze sade vyndanou 44Ah ale ta je asi slaba co?
kdyz tam baterku dam a pripojuju svorky tak jiskrijou ale proste se nic nerozsviti ...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 11 měsíců zpět #2
od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: startovani, starter, baterka ...
tak to vypada ze asi problem s baterii byl stejny jako ve vlaknu o fous niz - prepolovana baterie, takze doufam ze to prezila elektronika ale pro jistotu
co by tam vsechno mohlo odejit:
mam tempru 92 rok 1,6 benzin
jeste analogova palubovka, elektricky okna, jinak z dalsi elektroniky je tam snad uz jen radio na cd ...
je to (1581cm3 / 57kW)
takze teed se spis dotaz meni opravdu na: Co mohlo shoret, resp co me ty rizikovy party budou stat cca ... predem diky
co by tam vsechno mohlo odejit:
mam tempru 92 rok 1,6 benzin
jeste analogova palubovka, elektricky okna, jinak z dalsi elektroniky je tam snad uz jen radio na cd ...
je to (1581cm3 / 57kW)
takze teed se spis dotaz meni opravdu na: Co mohlo shoret, resp co me ty rizikovy party budou stat cca ... predem diky
15 roků 11 měsíců zpět #3
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: startovani, starter, baterka ...
tazko povedat co tam mohlo.
nemuselo nic, vacsina elektroniky je chranena proti prepolovaniu, ale v vtojom pripad, radio ak je novsie, tak ochranu ma, palubovka analog by to malo tiez prezit, zalezi na tom ako dlho to tak bolo zapnute.
nemuselo nic, vacsina elektroniky je chranena proti prepolovaniu, ale v vtojom pripad, radio ak je novsie, tak ochranu ma, palubovka analog by to malo tiez prezit, zalezi na tom ako dlho to tak bolo zapnute.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
15 roků 11 měsíců zpět #4
od S3m8a
klickem bylo parkrat otoceno na prvni polohu(zapnuto) baterka byla v aute odhadem pul hodiny
15 roků 11 měsíců zpět #5
od doomik
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Odpověděl doomik pro téma Re: startovani, starter, baterka ...
jestli si ji prepoloval, tak mas nejspis vytekle diody z alternatoru nebo nejaky
jiny zkrat v altiku. Zkus odpojit altik.
jiny zkrat v altiku. Zkus odpojit altik.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
15 roků 11 měsíců zpět #6
od S3m8a
takze baterie vybita a nabita na spravnou polarizaci a zatim to vypada ze je vse ok ... ale bal sem se moc
diky vsem za reakci
diky vsem za reakci
Vygenerováno za 0.339 sekund