pomoc ohledne ukazetlu teploty a tlaku oleje

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci neska sem si rekl ze podsvetlim na svym ty ctyri budiky teplota motoru,tlak oleje,tlak turba a hodiny,chtel sem strhnout tu zelenou folii co rozvadi svetlo,kousek sem trhal a najednou otocim klickem abych se podival jestli vse funguje a jak sem mel ten kousicek strhlej a zapl sem klicek tak mi zniceho nic rucicka tlaku oleje vystrelila az na konec budiku (6baru) a teplota se znoceho nic zvedla na cca 60 stupnu,a to podotykam dnes sem jeste autem nevyjel ani nestartoval pouze sem otocil klickem do prvni polohy pri tom odstranovani foliee,co to muze byt?ma folie vliv na funkci tech pristroju?ted to vypada ze asi jo,poradte

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #2 od stiglitz
...zelená folie, není to náhodou ten tištěný spoj?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od TDGT

...zelená folie, není to náhodou ten tištěný spoj?

nevim asi jo proste je to zezadu palubovky,vodici folie se tomu myslim rika ,ale potrebuju vedet jetli moje problemy jsou zpusobeny tim ze sem ji kousek odtrhl

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #4 od mt-tuning
skus skontrolovat jestli sedia dobre konektory... odtiahni si palubovku, a skus pomykat konektorom pri zapnutom kluciku, ci padnu spat dolu.. robi to zle vedenie medzi pristrojovkou a konektorom...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
15 roků 11 měsíců zpět #5 od mt-tuning
jo ak si odtrhol kusok zelenej folie, nic se nedeje... /ak si ovsem neporusil ziadnu s tych tmavozelenych cesticiek ktore su na nej.. to je prosimpekne zaliaty vodic..]

ale tipujem to na spatny kontakt medzi pristrojovkou a kabelazou.. :wink:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
15 roků 11 měsíců zpět #6 od Charles
no mohlo se stát, že došlo k přerušení nějakého spoje, já jsem měl u palubky nefunkční hodiny, domníval jsem se, že to je strojkem, tak jsem je vyměnil a stejně nešly, no pak jsem bádal a až po podsvětlení jsem objevil vyžranou měď, viz.foto

www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=14200

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7 od TDGT

jo ak si odtrhol kusok zelenej folie, nic se nedeje... /ak si ovsem neporusil ziadnu s tych tmavozelenych cesticiek ktore su na nej.. to je prosimpekne zaliaty vodic..]

ale tipujem to na spatny kontakt medzi pristrojovkou a kabelazou.. :wink:

no odtrhl sem kousek folie a tim padem zrejme porusil nekterou tu cesticku, vzdyt je jich tam plno

Vygenerováno za 0.344 sekund