Výměna žárovky u zadního světla

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Jane
Pomóóóc.
Potřebuji vyměnit žárovku u zadního světla Fiat Tipo r.v.1990 a nějak jsem na to nepřišla :( .
Uznávám,pár lidí se na tomto autíčku již vyřádilo přede mnou a ne vše je na místě,kde by mělo být :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od mt-tuning
holka zlata, musis odsroubovat svetlo /su to tri skrutky po obvode svetla/ odpojit konektor svetla a pak dat zozadu svetla dolu kryt a vymenit ziarovku.. :wink:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od bery1970
zadní světlo drží na třech šroubech z venku.nic složitého

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od TooM-As

Pomóóóc.
Potřebuji vyměnit žárovku u zadního světla Fiat Tipo r.v.1990 a nějak jsem na to nepřišla :( .
Uznávám,pár lidí se na tomto autíčku již vyřádilo přede mnou a ne vše je na místě,kde by mělo být :wink:

pokud jsi z okolí plzně rád pomohu .. :lol: :oops:

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 3 měsíců zpět #5 od JiFi
tak tak, 3 šroubky zvenčí, musíš otevřít kufr aby jsi se ke vsem dostala a pak rukou uvolnit dva zajistovaci plastove koliky a sundat kryt, pak jednodusse vymenit zarovku (odpoj samozrejme konektor) a pak pozor na spravne usazeni zpet, me se stalo ze jsem to spatne usadil a pak mi to vydrelo v 5.dverich laminat kapku :-(

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6 od Jane
Díky všem za velmi užitečné rady :) .
Což o to k žárovce jsem se dostala i výměnu jsem zvládla bez problémů,jsem takový monter tolja samouk,jenže ono to není bohužel žárovkou,jak jsem k mému zděšení zjistila :( .Ta byla dobrá. Ostatní žárovky na té straně svítí,jen ta jedna ne,bude to asi někde narušený kontakt :cry:.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #7 od Jane

Pomóóóc.

pokud jsi z okolí plzně rád pomohu .. :lol: :oops:

Bohužel do Plzně je to pro mne trochu z ruky,škoda :( :oops:

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8 od joki
Skús ešte dotlačiť konektor na poistkovej skrini.Poistková skrina sa nachadza pod volantom skoro na podlahe.Je to taký čierny obdlžnik o rozmeroch asi 30x20 a su donho spredu nastrkané poistky a relatka.Zo zadu dráty.Drot ktorý ide na zadné svetlo je na lavej strane uplne dole.
Skús sa tam zo zadu dostať rukov a popritláčať konektor.Tá skrina sa dá aj výklopiť do hora ako okno ktoré má panty na vrchu.

jj

Více
16 roků 3 měsíců zpět #9 od stiglitz
No a nebo je to taky zaoxidovaný, někde.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #10 od michal_tipar
jak vypadaly kontakty na žárovce a konektoru, nebylo to někde rezatý?

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Vygenerováno za 0.065 sekund