Výměna žárovky u zadního světla
Potřebuji vyměnit žárovku u zadního světla Fiat Tipo r.v.1990 a nějak jsem na to nepřišla .
Uznávám,pár lidí se na tomto autíčku již vyřádilo přede mnou a ne vše je na místě,kde by mělo být
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
pokud jsi z okolí plzně rád pomohu ..Pomóóóc.
Potřebuji vyměnit žárovku u zadního světla Fiat Tipo r.v.1990 a nějak jsem na to nepřišla .
Uznávám,pár lidí se na tomto autíčku již vyřádilo přede mnou a ne vše je na místě,kde by mělo být
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Což o to k žárovce jsem se dostala i výměnu jsem zvládla bez problémů,jsem takový monter tolja samouk,jenže ono to není bohužel žárovkou,jak jsem k mému zděšení zjistila .Ta byla dobrá. Ostatní žárovky na té straně svítí,jen ta jedna ne,bude to asi někde narušený kontakt .
Bohužel do Plzně je to pro mne trochu z ruky,škodapokud jsi z okolí plzně rád pomohu ..Pomóóóc.
Skús sa tam zo zadu dostať rukov a popritláčať konektor.Tá skrina sa dá aj výklopiť do hora ako okno ktoré má panty na vrchu.
jj
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!