Centrál/ zadní dveře

Více
15 roků 10 měsíců zpět #1 od hondzik1
Centrál/ zadní dveře vytvořil uživatel hondzik1
Ahoj chlapci..
V mém Típku mi centrál otvírá jen přední dveře, což neni zrovna zvykem dělat central jen na předek..

Mám kdyžtak central vyndanej z mýho nabouranýho autíčka, ale ještě jsem se ani nedíval, jestli v tomhle jsou motorky..

Kdyby ne, odkud mám tahat kablíky pro dodatečný dopojení???
Nebo nebudou tam už připravený?? Žádná socinka to neni, tak mi to přijde divný...
okna v el, šíbr v el, zrcadla v el. jen central na dvoje dveře...
Chci si tam totiž dopojit i DO na central i s alarmem, ale nemá to smysl, dokud nebudou otevírat všechny dveře..

Díky za rady a nápady a názory atd...

Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #2 od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: Centrál/ zadní dveře
neni treba mozny ze mas zkriplenej central? ... ja mam treba na temprici central funkcni jen kdyz odmykam spolujezdce a to mi to nezvladne pravy zadni dvere vytahnout, ale kdyz zamykam tak se zamce vse krom kufru a ridice (kufr mi vubec neva ze neni na centralu aspon me nikdo na krizovatce nepoleze do auta:-) ale taky mi prislo divny ze by byl jen od spolujezdce takze moje teorie je ze mam proste central v pytlikove ;-) hloubs do toho bohuzel nevidim tak nemuzu rict vic

Více
15 roků 10 měsíců zpět #3 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Centrál/ zadní dveře
těžko ti poradit,ale možná špatné relé,někde cvaklé dráty atd.na pátých dveřích bývá problém v tom husým krku mezi dveřma a kastlí

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Vygenerováno za 0.276 sekund