vymena origo.autoradia blaupunkt

Více
15 roků 9 měsíců zpět #1 od czRossi
Zdravim
poradi nekdo jak zprovoznit novější radio?Při každem zapnuti radia musim zadavat kod.Přitom stanice v pameti drzi.
diky za kazdou radu

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #2 od JiFi

Zdravim
poradi nekdo jak zprovoznit novější radio?Při každem zapnuti radia musim zadavat kod.Přitom stanice v pameti drzi.
diky za kazdou radu

a co pisou v manualu? cetl jsi?

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od czRossi
manual k nemu nemam vyhral jsem ho v aukru(mam obavu zda to nebude trochu podvod sice hraje ale timto stylem ho poustet je trochu divny) jen vím že na starym jsem zadal kod a potom již radio makalo.Tady pokud nezadam kod tak radio pise check a tuto hlasku pise porad.Jedine kdyz zadam kod pred spustenim tak to nenapise.Nejhorsi ze ten kod to chce pri kazdem pusteni radia......

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od Tonny Tempra SW
a nie je na radiu nahodou moznost ze ked ho zadas tak ho treba neako potvrdit,este stlacit neake dalsie tlacidlo.Mozno ho stale blokuje koli tomu ze sa ten kod nepotvrdil tak ho hadze stale odznova.Presne to neviem to ma len napadlo.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 9 měsíců zpět #5 od BlackJack
Já si připadám někdy jak v hadánkařském kroužku. Mluvíme o závadě něčeho, co ani nevíme co je. Uveď více info - značka + model. :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 9 měsíců zpět #6 od czRossi
Myslim ze se to nijak nepotvrzuje jelikoz kdyz ten kod zadam radio pustim tak hned nabehnou stanice a potom vsechny tlacitka slouží k jinym učelum.Ptal jsem se i v opravne radiotelevizni chlapik to napich a taky si nevedel rady,a rikal ze to nebude jenom nejaka blbost.Obvolal jsem nekolik opraven a jedinou radu co jsem dostal ze je pry nutno prehrat soft.v radiu cca za 700Kč.Tak nevim.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #7 od czRossi

Já si připadám někdy jak v hadánkařském kroužku. Mluvíme o závadě něčeho, co ani nevíme co je. Uveď více info - značka + model. :wink:

Je to original radiokazetak blaupunkt
www.aukro.cz/show_item.php?item=524094662#gallery

Více
15 roků 9 měsíců zpět #8 od BlackJack
Přijde mi, že je to original z Fiat Brava/Bravo .. zkus se poptat chlapců na jejich fóru.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 9 měsíců zpět #9 od michalkulistak

není tam někde v menu funkce code ON/OFF? já mám v puntu blaup. s cd a tam ta funkce je. btv neřešils to náhodou i na punto foru?

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #10 od czRossi

není tam někde v menu funkce code ON/OFF? já mám v puntu blaup. s cd a tam ta funkce je. btv neřešils to náhodou i na punto foru?

Ja to resil vsude mozne kde se da ale nikde se neda k nicemu dopidit.Funkce v menu na vypnuti code neni...uz me to stve,že se s takovou blbosti neda nic udelat.

Vygenerováno za 0.448 sekund