Problem zamek ridice
15 roků 8 měsíců zpět #16
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: Problem zamek ridice
No tak mě včera nastal související problém. Někam jsem přijel, stáhnul okénko u řidiče až úplně do dvěří, vystoupil a chtěl dvěře zavřít. Nic, naprosto se mi nepovedlo je zaklapnout, pořád odskakovaly od karoserie, jakoby v nic vůbec nebyl zámek. Zkoušel jsem to asi 10x a zaboha jsem je prostě nezacvaknul. Pak jsem vlezl dovnitř, vytáhnul jsem okno až nahoru a asi napodruhý jsem dveře normálně zabouchnul. Nevím jestli s tím to okno má co do činění, nebo ne.
Pak jsem přijel domů, dveře už šly zaklapnout normálně, ale když jsem auto zamknul centrálem (nedálkovým), zamknuly se všechny dveře, ale po vteřině se zase odemkly. Zkusil jsem to ještě jednou a stejný výsledek. Pak jsem si říkal, že to bude mít možná souvislost s předchozím problémem, otevřel a zavřel jsem dveře u řidiče a pak se to už zamklo normálně. Myslel bych že to bude mít všechno jednu příčinu, ale jakou? Asi v mechanice toho zámku?
Pak jsem přijel domů, dveře už šly zaklapnout normálně, ale když jsem auto zamknul centrálem (nedálkovým), zamknuly se všechny dveře, ale po vteřině se zase odemkly. Zkusil jsem to ještě jednou a stejný výsledek. Pak jsem si říkal, že to bude mít možná souvislost s předchozím problémem, otevřel a zavřel jsem dveře u řidiče a pak se to už zamklo normálně. Myslel bych že to bude mít všechno jednu příčinu, ale jakou? Asi v mechanice toho zámku?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 8 měsíců zpět #17
od honzamir1
Odpověděl honzamir1 pro téma Re: Problem zamek ridice
měl jsem stejný problém musiš vyndat zámek rozebrat POZOR není to jednoduchý a namazat plastový šnek je tam stará vazelína a zadíráseto.to ja zamky nepotrebuju ja muzu mit taky od jednoho znamehos opravou ti moc nepomuzu. Kolega z prace bude rusit Tipo. Zeptam se ho jesti nahodou mu nezustali zamky. Vim ze mel spoustu veci.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.269 sekund