Zajímavá věc, lze vytáhnout klíček...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #1 od stiglitz
...za chodu motoru. Kolegyně má Bravu 1.6, za chodu motoru jde vytáhnout klíček ze spínačky aniž se cokoli stane, světla svítí, vše funguje, motor dál běží. To jsem u svýho auta nezkoušel, to je divný ne? Slíbil jsem jí že to zkusím ale vždycky zapomenu. :?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• User_69
15 roků 9 měsíců zpět #2 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma klíč
Jo už to tady byloi víckrát, třeba tady:http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1497&highlight=kl%C3%AD%C4%8D
Ale mě to nejde, klíč prostě nevytáhnu...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od stiglitz
Omlouvám se za zbytečné vlákno, tohle mě prostě hledat nenapadlo, shoďte to někdo. :oops:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od Dresik
nez se to shodi, tak me to na delte take normalne jde:)
Na tipu jsem klicem odemknul a nastartoval jednou i jine tipo

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #5 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma klíč
na tipu dobrá věc, v zimě jsem nastartoval, zamkl a než jsem vyvenčil psa tak jsem měl auto vyhřáté. na puntu mi to nende :cry:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #6 od BlackJack
Taky mi to jde a docela pohodová záležitost. Částečně tahle výhoda umožňuje zrealizovat dálkové startování :wink:
A jinak perlička - ukazoval jsem otcovi, že lze vytáhnout klíček ze zapalování. Bohužel místo toho, aby řekl hezké, tak myslel že dojde k zamknutí volantu a srážce stojícího auta před námi. Chlapi, já dostal takového sprca, on nervově v tu chvilku vybuchl a nebyla snim řeč. Nicméně si pak sám zkusil, že s vytáhnutým klíčkem lze volantem zatáčet a k zamknutí nedojde. :lol:
* Nevytahujte klíček ze zapalování za jízdy. Může dojít k zamknutí volantu u ostatních vozidel. Na Tipu nejspíš ne, ale nedoporučuji jízdu bez klíčku v zapalování :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 9 měsíců zpět #7 od peto12
No mne to na mojej tempre takto nefunguje. Ale švagor mal dakedy Lanciu prismu a tiež sa mu dal vytiahnúť klúč keď bola naštartovaná.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #8 od Romik
Me to na tipu taky nejde ale kamaradovi to slo ja mam spatnou spinaci skrinku jinak nevim cim bi to bilo ze mi to nejde vitahnout :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 9 měsíců zpět #9 od S3m8a
me to jde taky borci ze me maj prdel akorat :-D sem nechal nastartovany auto vzal si klic a sel si odemcit kufr a nalozit nejaky veci a borci nechapali co se deje :twisted: :lol:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #10 od Jenda
Je to super věc,ráno si jdu koupit snídani,vezmu klíček,zamknu nastartované auto a jdu,pak jen odemknu,popojedu bez klíčku k trafice,opět zamknu,odemknu,vložim klíček a jedu za prací do jiného města.Dobré je taky nechat motor vypnutý a nechat svítit parkovačky.Ale to už tu všechno bylo. :D

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #11 od S3m8a

Je to super věc,ráno si jdu koupit snídani,vezmu klíček,zamknu nastartované auto a jdu,pak jen odemknu,popojedu bez klíčku k trafice,opět zamknu,odemknu,vložim klíček a jedu za prací do jiného města.Dobré je taky nechat motor vypnutý a nechat svítit parkovačky.Ale to už tu všechno bylo. :D

sry asi budu za lamu nebo slepce ale nevsim sem si toho - to jde jak resp pls link na vlakno o tomhle :-) dik

Více
15 roků 9 měsíců zpět #12 od skypan
ano na benzínáku 16 ieSX sem to měl taky,kdyš sem dodal jedno relátko do pojistkovky :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 9 měsíců zpět #13 od Jenda

sry asi budu za lamu nebo slepce ale nevsim sem si toho - to jde jak resp pls link na vlakno o tomhle :-) dik

Za lamu tě nikdo mít nebude,jde to jednoduše,nastartuj a vytáhni klíček.Bud půjde vytáhnout a motor poběží (v tomto případě nejdřív odzkoušej,jestli se nezamkne volant) a nebo nepůjde vytáhnout.

Ta druhá věc s parkovačkama je že s vypnutým motorem zmáčkni na spínačce tu černou packu a otoč klíček jako bys ho vypnul,ale ještě ho přetoč dál za vyp.Rozsvítěj se parkovačky a ty vytáhneš klíček zamkneš auto a jdeš. :lol:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #14 od honzamir1

Za lamu tě nikdo mít nebude,jde to jednoduše,nastartuj a vytáhni klíček.Bud půjde vytáhnout a motor poběží (v tomto případě nejdřív odzkoušej,jestli se nezamkne volant) a nebo nepůjde vytáhnout.

Ta druhá věc s parkovačkama je že s vypnutým motorem zmáčkni na spínačce tu černou packu a otoč klíček jako bys ho vypnul,ale ještě ho přetoč dál za vyp.Rozsvítěj se parkovačky a ty vytáhneš klíček zamkneš auto a jdeš. :lol:

prosim vás jak to děláte stim klíčkem?

Více
15 roků 8 měsíců zpět #15 od JiFi
co? jak se zapínají parkovačky? to je jednoduché... nejlepe palcem zmačkneš takový černý tlačitko primo u zamku drzis a otoci klickem k sobe... pak se ti roznou parkovacky a klicek muzes vytahnout.... vypnuti zastrcenim klice a otocenim do polohy jako by startovani

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Vygenerováno za 0.553 sekund