blbne mi dgt palubka
- MarianBarton
- Autor tématu
TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Co se týče toho tacho, pokud by to nebylo tím, mohlo by to být převodníkem na převodovce, ale že by odešla zaráz palubka a i tohle??? Ale i tohle se může stát.
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
- MarianBarton
- Autor tématu
K té palubce, dal sem auto do servisu 1, mi odešel ekonometr, tachometr(na převodníku) a časem rozdělovač 2, mi pán řekl, že odejde palubka a co se nestalo... Dokud sem tam nedal auto, vše bylo o.k. Jakmile ho tam dám, rozbije se něco nového aneb, jak říká kámoš, dejte si auto k nám do servisu a stanete se naším trvalým zákazníkem...
TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Tento rok si asi moja tempra robi dobry den ,dnes rano mi odysla palubovka(Ukazovatele Otackomera,Palivomera,Rychlomera,Tlaku turba,Mnozstva nafty,Kilometrovnik,Hodiny a check panel),kontrolky smeroviek a vsetkeho ostatneho funguju len sa poblaznili,zapnem svetla tak kontrolky zhasnu-vypnem tak zasvietia,ked mam pri jazde tlmene svetla tak mi svieti kontrolka dialkovych.Jedine co funguje na 100% su kontrolky smeroviek.Skusim pozriet ukostrenie ale nejde mi do hlavy preco to zacalo takto rozsiahle.Moze to sposobovat este nieco ine ako ukostrenie?
Presne tie iste priznaky robil u mna konektor. Strekol som to kontakt sprejom, dotlacil konektor ktory bol povytiahnuty a odvtedy vsetko Ok. Drzim palce aby to podobne jednoducho islo opravit aj tebe.
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km