zapalovací kabely!!!

Více
15 roků 8 měsíců zpět #1 od Michael!!!
zapalovací kabely!!! vytvořil uživatel Michael!!!
Zdravím potřebuju opět radu,potřeboval bych zapalovací kabely,jaká značka by byla optimální který vám vyhovujou!!!PLS a jestli by tu nebyl nákej odkaz na net já bych to koupil přes net prostě radu kuju!!! :)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #2 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kable

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #3 od grifith
Odpověděl grifith pro téma Re: zapalovací kabely!!!
já mám osobně dobrou zkušenost s Teslou. odkaz je www.tesla-blatna.cz/cs/vyrobky-sady-zapalovacich-kabelu.php

Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
15 roků 8 měsíců zpět #4 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zapalovací kabely!!!
Tesla Blatná 4Ever, jezdím na nich už dva roky a pohoda... cena je docela příznivá

Více
15 roků 8 měsíců zpět #5 od simir
Odpověděl simir pro téma Re: zapalovací kabely!!!
Také jsem měl od Tesly Blatná - super cena a rychlé dodání. Akorát mě překvapily ty nápisy "made in USA". Teď už je bohužel nemám, jelikož nějak chutnaly myším nebo která potvora mi je jednou přes noc rozkousala...

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #6 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: zapalovací kabely!!!

Také jsem měl od Tesly Blatná - super cena a rychlé dodání. Akorát mě překvapily ty nápisy "made in USA". Teď už je bohužel nemám, jelikož nějak chutnaly myším nebo která potvora mi je jednou přes noc rozkousala...

pokud jim dáváš takové chutné pochoutky,tak se nediv :twisted: :twisted: ,ale viděl sem dneska v Peny do auta na 12V,takoví pípák na hlodavce tak si ho kup a nepújdou ti po izolaci :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 8 měsíců zpět #7 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: zapalovací kabely!!!

Ona ta tesla tam dava v konecnem dusledku jen ty konce. Ty kabely zrejme dovazi. Vsak ony budou stejne pro tisice aut. Jen umotaji z kluba urcitou delku a nacvaknou koncovky pro dany typ auta

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

• jumbo
15 roků 3 měsíců zpět #8 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma zapalovací kabely !!!
Spálil se mi zapalovací kabel mezi zapalovacím modulem a víčkem rozdělovače. Všude mi nabízeli jen celou sadu. Samostatně jen ten jeden kabel jsem nemohl nikde koupit. Nakonec mi ho dal kámoš a pasuje tam kabel ze zapalovací cívky k víčku rozdělovače buď z FAVORITA nebo ze ŽIGULA.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #9 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zapalovací kabely!!!
:o já sem ve fiatu koupil jeden kabel rozdělovač-svíčka přesně na délku (teda koupil bych přesně ale nevěděl jsem délku tak jsem vzal nejdelší...) ale jestli mají kabel rozdělovač-cívka to netuším :?

• jumbo
15 roků 2 měsíců zpět #10 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma zapalovací kabely !!!
No jo, to mně nenapadlo se jít zeptat přímo do Fiata. A to jedu kolem něho 2x denně.

Vygenerováno za 0.408 sekund