zapalovací kabely!!!
- Michael!!!
- Autor tématu
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
pokud jim dáváš takové chutné pochoutky,tak se nediv ,ale viděl sem dneska v Peny do auta na 12V,takoví pípák na hlodavce tak si ho kup a nepújdou ti po izolaciTaké jsem měl od Tesly Blatná - super cena a rychlé dodání. Akorát mě překvapily ty nápisy "made in USA". Teď už je bohužel nemám, jelikož nějak chutnaly myším nebo která potvora mi je jednou přes noc rozkousala...
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Ona ta tesla tam dava v konecnem dusledku jen ty konce. Ty kabely zrejme dovazi. Vsak ony budou stejne pro tisice aut. Jen umotaji z kluba urcitou delku a nacvaknou koncovky pro dany typ autaTaké jsem měl od Tesly Blatná - super cena a rychlé dodání. Akorát mě překvapily ty nápisy "made in USA". Teď už je bohužel nemám, jelikož nějak chutnaly myším nebo která potvora mi je jednou přes noc rozkousala...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- jumbo
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- jumbo