TEMPRA nesvítí u analogové přístrojovky levá část

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od petra
Na analogové přístrojové desce nesvítí levá část,kde je teploměr a palivoměr, při rozsvícení světel.Žárovičku jsem tam neviděl je tam špatně vidět. Jsou tam patice na žárovky Bx8,4d nebo Bx8,5d prosím
poraďte. Celou palubku jsem nevyndal. PETRA.

smrkovsky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od Předseda
Off-topic: ty jsi TEN Petra? :?:

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od alain
Jedině vyndat a radějí vyměnit všechny žárovičky nedávno jsem to dělal sice na digi ale 8 žároviček špatných.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od Předseda
Rozdělával jsem taky analog palubku Tempry, není to zas tak moc těžké, ale co je to za typ žárovky ti nepovím. Rozhodně určitě pak vyměnit všechny. Je dobré, že přestože v palubce nejsou zapojené všechny žárovky a osazené jsou všechny objímky (podle verze auta), tak ty ve kterých jsou žárovky jsou zezadu černé a prázdné jsou bílé. Nemusíš tak pracně vyndavat všechny objímky a zjišťovat, jestli v nich je nebo není žárovička.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od BlackJack
Já mám ty žárovičce doma ve skleničce a podle všeho to jsou 8,5d. Přijde mi 8,4 a 8,5 docela podobné. Kdyžtak žárovičku lze vytáhnout z patice a dát novou - dají se koupit kdekoliv - u nás třeba v OBI a Hitlernově

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 7 měsíců zpět #6 od jipaf
mi svítí asi jenom jedna žárovka na analog palubce, ta prostřední, můžu jen říct, že jsem si ani nevšimnul, kdy vůbec přestala svítit, přes den to neva a v noci je občas nějaké to pouliční osvětlení a to mi stačí ke kontrole jestli nevařím, u palivoměru se ti rožne kontrolka a ta je důležitá
pak dej vědět jestli se ti to povedlo opravit

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #7 od jankonifer
Odpověděl jankonifer pro téma osvetlenie palubovky
musis zhodit celu palubovku,odpojit konektory a odpojit tachometer,ked palubovku otocis uvidis smerovat dnu vodice,odsrobuj vzadu skrutky a vyber s palubovky s budikmi tam su tri kontrolky osvetlenia palubky.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #8 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: osvetlenie palubovky

musis zhodit celu palubovku,odpojit konektory a odpojit tachometer,ked palubovku otocis uvidis smerovat dnu vodice,odsrobuj vzadu skrutky a vyber s palubovky s budikmi tam su tri kontrolky osvetlenia palubky.

Vzal jsi mi to přesně z úst mě to dělalo to samé a měnil jsem ty 3 žárovičky a je to oki

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Vygenerováno za 0.417 sekund