Moj nestastny budik na teplotu vody

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od Tonny Tempra SW
Nazdarte chlapi,ja mam sice digi palubku ale mam v nej zabudovany budik teploty vody s neakeho Ruskeho auta(asi ziguli myslim).Majitelovy predo mnou sa zrejme pokazil digitalny ukazovatel teploty vody a nahradil ho takym budikom :roll:voda ani nie je zohriata a ukazuje mi aj 120 stupnovu teplotu a dnes ked som ho chytil so zadu tak bol horuci ako dabel,zda sa mi ze ako keby bol neako zle prepojeny.kto bi mi poradil po akych povodnych kabloch by som mal ist?alebo ako sa da pokazeny digi ukazovatel teploty vody opravit.Dik za odpovede

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od jipaf
už by letěl přes okno, ty mu věříš že doopravdy nevaříš???
vem si do jedné ruky chytrou knihu s plánkem a do druhé zkoušečku a hurá na to...
hodně zdaru
ale nic si z toho nedělej, mi už pár roků nesvítí zadní mlhovky, relátko OK, pojistka OK, žárovka OK... a taky to neřeším :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od Charles
ono by stálo za to sehnat jinou palubku, třeba je chyba v ní. Já jsem u digitálu dlouho řešil nefunkční otáčkoměr, hledal jsem v kabelech i nový jsem natáhnul a nic. Palubku jsem rozebral, vyměnil display i vodivý gumy a nefungovalo. Tak jsem tam nakonec dal jinou palubku a šlapal ;) takže problém byl někde v palubce (obvod nebo nevim co)....ale pokud chceš zachovat tenhle, tak třeba se hřeje od podsvícení i když tomu nevěřím, zase tak výkonná žárovka tam nebude. Ale to, že ukazuje vyšší hodnoty je způsobeno nekompatibilním čidlem...takže čidlo z fiata není pro ten budík dělané, takže potom ukazuje moc.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od Michael!!!

ono by stálo za to sehnat jinou palubku, třeba je chyba v ní. Já jsem u digitálu dlouho řešil nefunkční otáčkoměr, hledal jsem v kabelech i nový jsem natáhnul a nic. Palubku jsem rozebral, vyměnil display i vodivý gumy a nefungovalo. Tak jsem tam nakonec dal jinou palubku a šlapal ;) takže problém byl někde v palubce (obvod nebo nevim co)....ale pokud chceš zachovat tenhle, tak třeba se hřeje od podsvícení i když tomu nevěřím, zase tak výkonná žárovka tam nebude. Ale to, že ukazuje vyšší hodnoty je způsobeno nekompatibilním čidlem...takže čidlo z fiata není pro ten budík dělané, takže potom ukazuje moc.

No s tou Digi palubovkou máš pracdu tam je to hodně zrádné,kdysi také strejda měl tempru 1.4 a tam taky ukalovalo to benzin vzdy jen pulky a otačkoměr šel jen když se mu chtělo a taky jsme to neopravily...poté jsme tu palubovku vyměnily a už to do konce šlapalo!!!

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od Tonny Tempra SW
Praveze by som chcel vymenit cely funkcny digital,uz ho zhanam dlho a ani tu na Fore som na slusnu plnefunkcnu palubku na tempru nenarazil.Dnes sa mi to tiez tak hrialo a poklepal som po nom a hned padla rucicka budika na 60 stupnov a potom zase vybehol na 120 stupnov,ten budik neukazuje vobec dobre,ta rucicka sa s 60 na 120 stupnov vysplha za par sekund a to nie je mozne.Pridavny ventilator na chladici mi funguje,zaplo ho az vtedy ked mal budik rucicku za 120 stupnov,ale voda v chladici vobec nevarila,takze co sa tyka systemu chladenia motoru tak funguje dobre len mam s toho budika zli pocit ked vydim rucicku v takych cislach.Je to asi tak ako vravi Charles.

Ten budik je zapojeny zvlast a pravdepodobne origo kable na digitalny ukazovatel vody su len odpojene a navolno vypustene v palubke,tam som neake 2 nasiel.Mudru knihu nemam.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.313 sekund