pozadi u budiku

Více
18 roků 8 měsíců zpět #1 od PoloKu
pozadi u budiku vytvořil uživatel PoloKu
Jde nejak vymenit pozadi kolem tachometru a kontrolek??To jak to je vetsinou cerne!!diky!!

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: pozadi u budiku
Vyměnit jde, musíš rozebrat přístojovku, vyndat budíky, sundat z nich kryt co drží plexisklo. Potom ještě sundat to co je kolem budíků (já to mam lakovaný, to je bezproblémů)

Potom už vidíš to co chceš vyměnit. To sundáš jenom když sundáš ručičky ze všech budíků.

!BACHA! když je sundáš, tak se pootočí a všechny budou ukazovat špatně !BACHA!

musíš je nějak zajistit, to jsem ještě nezkoumal. A nebo je taky možnost se s někym domluvit, že pojede přesně třeba 80km/h a Ty si to potom sešteluješ podle něj :oops:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
18 roků 8 měsíců zpět #3 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: pozadi u budiku

Vyměnit jde, musíš rozebrat přístojovku, vyndat budíky, sundat z nich kryt co drží plexisklo. Potom ještě sundat to co je kolem budíků (já to mam lakovaný, to je bezproblémů)

Potom už vidíš to co chceš vyměnit. To sundáš jenom když sundáš ručičky ze všech budíků.

musíš je nějak zajistit, to jsem ještě nezkoumal. A nebo je taky možnost se s někym domluvit, že pojede přesně třeba 80km/h a Ty si to potom sešteluješ podle něj :oops:

Hmm tak to je pro mne novinka, taky jsem uvažoval nad rozebráním přístrojovky, tak to se na to asi :wc2:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: pozadi u budiku
No to dělat nebudu. :?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #5 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: pozadi u budiku
Takovej modrej digitál by asi nevypdal špatně..... :?

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: pozadi u budiku

Takovej modrej digitál by asi nevypdal špatně..... :?

no, někde tady ve foru už to bylo, jak se změní podsvícení digitálu... ale spíš bych změnil tu černo bílou výplň mezi displejema....

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: pozadi u budiku

Hmm tak to je pro mne novinka, taky jsem uvažoval nad rozebráním přístrojovky, tak to se na to asi :wc2:

Ked chcete, aby po rozobrani rucicky ukazovali spravne, musite najskor vybrat ten kolicek, ktory isti spodnu polohu rucicky a az potom si oznacit polohu rucicky. Po nasadeni do tej istej polohy sa nic nezmeni a bude ukazovat spravne. :wink:

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Vygenerováno za 0.072 sekund