Biela pristrojovka verzia 2

Více
14 roků 5 měsíců zpět #16 od pietro
Odpověděl pietro pro téma Re: Biela pristrojovka verzia 2

Zdravim kolegovia...

Ako si iste pamatate, minuly rok o takomto case priblizne som si spravil biele tachometre na Tipo... Ubehol teda asi rok a mal som to cele zvlnene,krive... Takze bez dalsich zbytocnych reci vam ukazujem moj novy vytvor :wink: Fotky dodam, ked to bude poskladane...

Nemohol som najst svoje povodne vlakno o bielej pristrojovke z minuleho roka, tak ak to niektory moderator najde, kludne to tam presunte :wink:

Ahoj koukal jse na tvoje bílé budíky a jsou suprový:)Tady u nás by mi je vyrobili a modře podsvítili jen by to potřebovali v autocadu,nebo nějakym podobnym prográmku,třeba corel draw.Nebo jestli to nemáš rozkreslený jako technickje výkres:) Děkuju za odpověď:)

kde je to "u nás" ? na kolik ta výroba příjde, jak řeší podsvětlení?

no tak je to v Pardubicích.Podsvícení řešej zeleny,modry,cerveny,color atd..cena je 599kč a color 799kč.Bohužel Tipo zatim nemaj,takže kdybych jim to hodil v corelu nebo nece podobnym tak to udelaj:)
tady posílám odkaz na jejich web maj tam i podrobný postupy jak to nainstalovat do auta,jak ktery podsvícení sviti atd..:)
www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-plastove/

Forever Italia!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #17 od Charles
jestli jim to pošleš, tak jsi vážně blbej, tak jako všichni ostatní....

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 5 měsíců zpět #18 od pietro
Odpověděl pietro pro téma Re: Biela pristrojovka verzia 2

jestli jim to pošleš, tak jsi vážně blbej, tak jako všichni ostatní....

proč bych měl bejt jako blbej? :twisted: :evil:

Forever Italia!

Více
14 roků 5 měsíců zpět #19 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: Biela pristrojovka verzia 2
Já znám i fitmu, která ti udělá i na zakázku plazmové podsvícení budíku, stačí jim poslat na mail nákres budíků, také nejlépe v corel drav nebo v nějakým podobným prográmku. Nechal jsem si u nich dělat ovládání topení do bílé barvy s modrým podsvícením a paráda. A chystám se, že si u nich nechám udělat i to plazmové podsvícení. Navíc, když nemají budíky v nabídce a pošleš jim návrh, tak máš nějakou slevu, teď ale nevím kolik to přesné je, ale mám pocit, že 15%.

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Vygenerováno za 0.351 sekund