Křídlo
18 roků 4 měsíců zpět #16
od lepa
Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91
Odpověděl lepa pro téma Original kridlo
Kuci, spis me zajima, kde muzu sehnat original kridlo na tipo, jak je pripevnene na zadnich dverich a taky kde sezenu to zadni stresni kridylko. Nebo jak se tomu nadava.... zajima me i cena.... diky
Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 4 měsíců zpět #17
od IceTipo
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Křídlo
prepac ale to kridlo je dost na hovno vypada na picu drive jsem taky nad timto kouskem uvazoval a neni to na oko ale spise na pest.opravdu jak uz bylo receno o kousek uzsi a o polovicku niz tak uz by mozna to nebylo tak brrrr
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #18
od TripleX
IceTipo to tak zaujimavo zhodnotil Tak by som povedal tak chladne Ale mne sa nepaci tiez ale budiz ja take nemam keby mi ho niekto dal gratis tak tiez ho tam supnem pre tu srandu
Odpověděl TripleX pro téma Ice...
prepac ale to kridlo je dost na hovno vypada na picu drive jsem taky nad timto kouskem uvazoval a neni to na oko ale spise na pest.opravdu jak uz bylo receno o kousek uzsi a o polovicku niz tak uz by mozna to nebylo tak brrrr
IceTipo to tak zaujimavo zhodnotil Tak by som povedal tak chladne Ale mne sa nepaci tiez ale budiz ja take nemam keby mi ho niekto dal gratis tak tiez ho tam supnem pre tu srandu
18 roků 3 měsíců zpět #19
od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: Křídlo
mno , každopadne je to zajimavy, na auto by jsem si to asi nedal, ale proti gustu . . . ale dost se me libi to chromovani okolo oken. kde se to da sehnat???
Vygenerováno za 0.065 sekund