Křídlo

Více
18 roků 4 měsíců zpět #16 od lepa
Odpověděl lepa pro téma Original kridlo
Kuci, spis me zajima, kde muzu sehnat original kridlo na tipo, jak je pripevnene na zadnich dverich a taky kde sezenu to zadni stresni kridylko. Nebo jak se tomu nadava.... zajima me i cena.... diky

Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #17 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Křídlo
prepac ale to kridlo je dost na hovno vypada na picu drive jsem taky nad timto kouskem uvazoval a neni to na oko ale spise na pest.opravdu jak uz bylo receno o kousek uzsi a o polovicku niz tak uz by mozna to nebylo tak brrrr :?

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #18 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ice...

prepac ale to kridlo je dost na hovno vypada na picu drive jsem taky nad timto kouskem uvazoval a neni to na oko ale spise na pest.opravdu jak uz bylo receno o kousek uzsi a o polovicku niz tak uz by mozna to nebylo tak brrrr :?

:D

:D IceTipo to tak zaujimavo zhodnotil :D Tak by som povedal tak chladne :D Ale mne sa nepaci tiez ale budiz ja take nemam keby mi ho niekto dal gratis tak tiez ho tam supnem pre tu srandu :D

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: Křídlo
mno , každopadne je to zajimavy, na auto by jsem si to asi nedal, ale proti gustu . . . ale dost se me libi to chromovani okolo oken. kde se to da sehnat???

Vygenerováno za 0.065 sekund