jak předělat celé nárazníky na barvu auta nebo jinak osvěžit
18 roků 4 měsíců zpět #1
od pavelZet
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
jak předělat celé nárazníky na barvu auta nebo jinak osvěžit vytvořil uživatel pavelZet
ahoj, jak jdou ty černý pruhy na náraznících změnit na jinou barvu, aby to na tom drželo?
v mém případě teda na bílou:
nebo jinak dobře osvěžit vzhled zepředu
díky
v mém případě teda na bílou:
nebo jinak dobře osvěžit vzhled zepředu
díky
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 4 měsíců zpět #2
od Honza
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: jak předělat celé nárazníky na barvu auta nebo jinak osvěžit
nedělěl bych to - nelíbí se mi to....
sice sám mám celý nárazníky v laku , ale na černým autě to je jedno.. tipo se mi líbí takhle jak je nalakovaný...
sice sám mám celý nárazníky v laku , ale na černým autě to je jedno.. tipo se mi líbí takhle jak je nalakovaný...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
18 roků 4 měsíců zpět #3
od pavelZet
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Odpověděl pavelZet pro téma Re: jak předělat celé nárazníky na barvu auta nebo jinak osvěžit
no to auto zezadu, z boku, z profilu vypadá na svou dobu ještě obstojně, ale problém je že ze předu už to není ono. má masku nějak nízko a trochu se to hranatí. chtěl bych to nějak oživit. napadly mně jen ty nárazníky.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
18 roků 4 měsíců zpět #4
od bastr
Odpověděl bastr pro téma Re: jak předělat celé nárazníky na barvu auta nebo jinak osvěžit
potřebuješ na to primer na plasty kterym udelaš zakladpro barvu když chceš vyplnit spary v narazniku musišdokonale očistit a potom vyvyřit plastem .pote začit kitovat kitoat a brousit a porad dokola! nebo si to nechat nekde udělat kdyby fungovala galerie tak by ses mohl kouknout ja to na svem tipu udelal letos v lednu a od te doby jezdim a bez problemu ......ještě t oneprasklo
Vygenerováno za 0.862 sekund