-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
montaz kytu primeho sani, pls rada
18 roků 3 měsíců zpět #1
od Anonymní
zdravim, chci si na tempru 1.6 ie 57KW koupit kyt primeho sani a nevim co vsechno k tomu musim mit, kdyz sundam airbox tak na to vstrikovani o prumeru 10,5cm nasadim tu hadici a na druhy konec dam ten filtr?A ta hadice ktera vede z motoru do airboxu tu potom dam kam?Moc dik za kazdou pomoc, teprv zacinam nemam nikoho kdo by mi poradil..diky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 3 měsíců zpět #2
od MAzell
sendas air box odpojis tu hadici co vede z motoru do air boxu nasadis primi kit sani ale pochybuji ze sezenes primo na tempru budes to muset upsravit a tu hadicu tam nejak inplantovat je to neco jako podtlak
tipatko 1,4 r.v 88 naj.220.tisic lehky tuning
18 roků 3 měsíců zpět #3
od PavelM
Ta hadice co vede z motoru je jen odvetravani z bloku a do airboxu jde jen kvuli ekologii... Takze ji nemusis zapojovat, ale nekdy z toho prska olej, tak by bylo dobry to vyvist do nejaky nadobky. Nebo to muzes nejak nadastlit do toho kitu.
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
18 roků 2 měsíců zpět #4
od geeny666
mám stejný problém, koupil jsem si ten sportovní hříbek na 2,0 8v tipo a je tam ta gumová harmonika k airboxu, nevím kam ho dát? ta hadice co vede do něj syce je od podtlaku ale hodně nahlas syčí a to je nepříjemné a na tu harmonyku jsem to zkoušel dopasovat tak by to i šlo ale ten rachot!!! jak vše syčí a pazvuky!!! musím tam něco vymyslet nějakou redukci z něčeho. tak že nějaká pomoc??? ale ne moc drahá???
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
18 roků 2 měsíců zpět #5
od SKV
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
18 roků 2 měsíců zpět #6
od geeny666
ať koukám jak koukák, je to good věc ale MŮJ HŘÍBEK KONČÍ GUMOU A UPEVNIT TO PŘÍMO NA HLINIKOVÉ SÁNÍ??? O PRŮMĚRU 80MM??? TO NEVÍM JAK BY TO ŠLO. A NECHCI ABY MI TO LEŽELO DOMA TO TY TŘI STOVKY MŮŽU PROJEZDIT
18 roků 2 měsíců zpět #7
od Argento
Co sem se koukal tak je docela obtiz sehnat saci potrubi o 10cm a pak na to dat filr..ale myslim ze by na to slo saci potrubi s favorita viz.
www.r-evolution.cz/index.php?detail=689
jen bych potreboval aby vedla do leva a tak nevim jestli to mam uriznout a otocit a pak nasadit ten hribek nebo jestli neni lepsi ho posadit primo na vstrikovani. Nasel sem jeden co by tam snad mohl pasnout. Ikdyz nevim jak stou vyskou 89mm.
www.riegger.cz/detail_unifiltry.php?cisl...ónický&cena=1360
jen nevim co je lepsi..
Fiat Tempra 2.0 Digital. Najeto přes 210tis km. Spotřeba 10l/100 km.
18 roků 2 měsíců zpět #8
od tipo
mám stejný problém, koupil jsem si ten sportovní hříbek na 2,0 8v tipo a je tam ta gumová harmonika k airboxu, nevím kam ho dát? ta hadice co vede do něj syce je od podtlaku ale hodně nahlas syčí a to je nepříjemné a na tu harmonyku jsem to zkoušel dopasovat tak by to i šlo ale ten rachot!!! jak vše syčí a pazvuky!!! musím tam něco vymyslet nějakou redukci z něčeho. tak že nějaká pomoc??? ale ne moc drahá???
Jak syčí,k...a to musí,však je to přímé sání!!!!!!
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz
18 roků 2 měsíců zpět #9
od geeny666
NO TO SICE ANO ALE TO HUČÍ JAK TLAKÁČ NEBO JAK VYSAVAČ, A PŘECE NEBUDU JEZDIT JAK SE STAROU KRAKSNOU
18 roků 2 měsíců zpět #10
od tipo
geeny666 napsal: NO TO SICE ANO ALE TO HUČÍ JAK TLAKÁČ NEBO JAK VYSAVAČ, A PŘECE NEBUDU JEZDIT JAK SE STAROU KRAKSNOU[/quo
Tak si ho tam nedávej,a nech airbox
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz
18 roků 2 měsíců zpět #11
od geeny666
ALE TAK KDYŽ UŽ HO MÁM DOMA TAK HO TAM NARVU,
MÁM K TOMU UDĚLAT SÁNÍ DO KAPOTY? MÁ TO VÝZNAM? NEBUDOU MU VADIT VLIVY POČASÍ JAKO DÉŠŤ sníh atd... jak pojedu a skrz to sání přímo na něj?
18 roků 2 měsíců zpět #12
od tipo
Nevadí ale musí to být bavlna.Sání z kapoty je lepší,protože to nebude brát teplý vzduch od motoru.
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz
18 roků 2 měsíců zpět #13
od geeny666
je bavlněný, to sání se mi totiž dělat nechce, alespoň teď. na jaře budu mít jiný názor. to fakt ma takový savý zvuk? vždyť to jde strašně slyšet
-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
Vygenerováno za 2.607 sekund