naraznik
fiattipo.coolglory.de/treffen/salzwedel2006/saw08.jpg
Fiat Tipo 1.4 r.v 1989
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
Fiat Tipo 1.4 r.v 1989
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Jak to vapadalo nové je u mě v galerii, jak to vypadá po asi 3 měsících provozu tam brzy dám. Až koupím barvu, nastříkám originál nárazník a bude to vyřešený
Přední nárazník nedoporučuju moc snižovat. Já mám přední nárazník cca 10 cm nad zemí (spodní přední hrana je ve stejné úrovni, jako nejnižší místo výztuhy vzadu u originálního nárazníku) a chytám každou chvíli, už to mám ze spodu i prasklé. Na každodenní ježdění to fakt není a to se dost hlídám, ale občas prostě zapomenu a hned je rána
Jak to vapadalo nové je u mě v galerii, jak to vypadá po asi 3 měsících provozu tam brzy dám. Až koupím barvu, nastříkám originál nárazník a bude to vyřešený
to je pravda u tipa není snižování na místě vždyt ted mám problémy třeba i na polní cestě nebo nějakého výjezdu
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
tipo 1.7 d
aerodynamika misí být uplně na hovno,musí brzdit auto s takovýma dírama,já drhnu na asfaltu s normálním nárazníkem každou chvilku
tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/tu...e-blinkry/?smid=1223Mě se teda nelibi. Ale všiml si někdo na tom obrazku těch blinkru v blatniku. Sou bili. nevíte kde se dají sehnat na Tipo bile bocni blinkry?
Fiat Tipo 1.9TD granturismo