-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
TUNING BUDIKY
TUNING BUDIKY
17 roků 10 měsíců zpět #1
od Kracmi
Tak jsem si trochu hral v Corelu. Chci si nejaky budiky nalepit ale pokud možno tak, abych nemusel sundavat rucicku, mate s tim nekdo nejakej zkusenosti?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 10 měsíců zpět #2
od Criton
bomba! hele, nešel by nějak polep dát i na digital místo toho černýho s bílejma proužkama?
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
17 roků 10 měsíců zpět #3
od Kracmi
Ja nevim:-( ja ani nevim jak to pude na analog. Hlavně kvuli ty ručičce.
17 roků 10 měsíců zpět #4
od Max-el
ty rafičky budeš muset sundat, jinak to tam nedostaneš. Budeš muset něčím zajistit osičku tak, aby se nepootočila. Nejspíš zezadu, nebo zevnitř budíku. Jinak to tam bohužel nedáš
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
17 roků 10 měsíců zpět #5
od Kenny
Tak to hodně úspěchu
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
17 roků 10 měsíců zpět #6
od rat21
Existuje jeden sposob, ako dat dole a naspat rucicky, aby ukazovali stejne. Nez das dole rucicky, musis dat dole tie dorazy, o ktore su oprete a az potom si poznac poziciu rucicky. Tym ziskas presnu polohu pred a po.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
17 roků 10 měsíců zpět #7
od Killer
Tak tohle by se mi líbilo jen fakt nevím kde to sehnat nebo jestli by mi to někdo udělal podle mího návrhu.A nevím jestli bych si troufl na ty ručičky...
17 roků 10 měsíců zpět #8
od michal_tipar
já jsem měnil komplet polep palubky se sundáním všech ručiček a nasatit to z5 nebyl zásadní problém. Otáčkoměr od oka když necháš chcvilku běžet motor aby se ustálili otáčku volnoběhu a píchneš to podle toho, kde jsi to měl předtím (u mě tak 800ot) nádrž je dobré nechat nekde ve vhodné poloze, plná nebo půlka, pak se taky nespleteš. Teplotu vody nastavíš tak, že necháš běžet motor a když ti sepně ventilátor, tak jsi někde těsně za 90°C (u benzínu - u mě asi 92°C). Tachometr jsem měřil z kamarádem tak, že jel předemnou rovných 50 a já jsem skouknul o kolik jsem "mimo" a rovnal to (stejně to mám o nějakých cca 5 km víc než jedu - podle radarů co jsou občas u silnice, třeba včera jsem to kontroloval 2x v Lipůvce na cestě z a do Brna). Ekonoměr mám "nějak" nazazený a už jsem si na tu polohu zvykl, takže s tím nehodlám nic dělat...
17 roků 10 měsíců zpět #9
od seko888
pekne ale keby bolo niečo take na digitalnu aby ju trochu zvyraznilo
17 roků 10 měsíců zpět #10
od rat21
Tak tohle by se mi líbilo jen fakt nevím kde to sehnat nebo jestli by mi to někdo udělal podle mího návrhu.A nevím jestli bych si troufl na ty ručičky...
Ked si trufnes na tie rucicky, daj vediet. Tie samolepky by som ti urobil.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
17 roků 10 měsíců zpět #11
od stiglitz
Kdybys byl šikovnej tak se to dá žiletkou nebo ulamovacím nožem rozpůlit od osičky dolů, nebo nahoru a pak pečlivě nalepit a vsadím se že to bez podrobnýho studia stejně nepoznáš - ale zkusil bych si to nejdřív nanečisto. A pak nemusíš ručičky sundávat.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
17 roků 10 měsíců zpět #12
od Kracmi
Jj to mě taky napadlo a jestli se do toho pustím tak to tak udělám. Jenom vím že už se to tu řešilo ale jak ta pristrojka jde sundat? Jde to v poho nebo to chce hrubí nasilí??? A pak kdys se začnu šťourat kolem tech budíků mám si na něco davat bacha? Na tu zelenou folii atd...
17 roků 10 měsíců zpět #13
od Max-el
jak sundat budíky se dozvíš tady:
www.fiattipo.net/clanky/nalakovani-raficek-budiku-57.html
někdy si říkam, proč ty články vlastně píšu když půlka lidí neví, že tu něco takovýho je
nevím co myslíš tou zelenou fólií, ale pokud myslíš prostorovou desku plošných spojů, tak tam hlavně nepřeruš ty měděný cesty, jinak snese poměrně dost
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
17 roků 10 měsíců zpět #14
od Kracmi
jak sundat budíky se dozvíš tady:
www.fiattipo.net/clanky/nalakovani-raficek-budiku-57.html
někdy si říkam, proč ty články vlastně píšu když půlka lidí neví, že tu něco takovýho je
nevím co myslíš tou zelenou fólií, ale pokud myslíš prostorovou desku plošných spojů, tak tam hlavně nepřeruš ty měděný cesty, jinak snese poměrně dost
Dikes:-) A přesně tu folii jsem myslel.
17 roků 10 měsíců zpět #15
od Kracmi
neměl bys prosimtě fotku cely ti přistrojovky s těma cervenyma(nalakovanejma) rafičkama?
-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
TUNING BUDIKY
Vygenerováno za 0.508 sekund