spojler
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
nevite nekdo z jakeho auta by pasl predni tuningovej spojler na typka?
Podívej se ke mě do galerie, je to spojler z favorita. Celý ten nárazník budu dávat dolů a dám tam zpět originál, takže za nějakou kačku bych ho přenechal. Pokud se nebojíš práce s laminátem, je to tvoje.
nevite nekdo z jakeho auta by pasl predni tuningovej spojler na typka?
Podívej se ke mě do galerie, je to spojler z favorita. Celý ten nárazník budu dávat dolů a dám tam zpět originál, takže za nějakou kačku bych ho přenechal. Pokud se nebojíš práce s laminátem, je to tvoje.
Jak jsi tam napasoval ten spoiler??sel tam bez komplikaci?? nebo jsi musel delat upravy?? prozrad diky
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Nárazník na Favorita je o pár cm užší a kratší. Ten spojler se má dát do drážky, která je v přechodu mezi černou částí nárazníku - "nárazové plochy" a lakovanou spodní částí - zešikmenou. Ideální by bylo ten spojler na třech místech říznout - jednou vpředu a jednou z každé strany a dolaminovat. Tohle jsem si chtěl ušetřit a tak jsem asi 1 cm pod tou drážkou flexou říznul podélnou drážku, která pak přešla ve svislou drážku před podběhy a do té jsem vsadil ten spojler. Slepil jsem to polyuretanovým lepidlem a zadělal karosářským kitem. Zezadu je v místě spoje nanesena montážní pěna. Zespodu je to pojištěno asi 5 šrouby, které normálně nejsou vidět.
Nárazník, na kterém to je, měl z jedné strany vytrhlou výztuhu, to je opravováno taky polyuretanovým lepidlem a to se zdá být v pohodě. Zase je to pojištěné ještě vruty, které nejsou vidět.
Po asi půl roce provozu mám popraskaný kit po celé délce přechodu a v několika místech je to odtržené i od lepidla. Zespodu můžou být tak dvě praskliny.
Možnosti jsou dvě:
- buď to nechat tak a místo spoje opravit laminátem, který klidně může jít až po vrch nárazníku (asi to tak má udělaný Nuni, ale nemá tu fotky)
- nebo to sundat, na třech místech říznout a dolaminovat - to bych nejradši udělal já, ale bojím se své (ne)šikovnosti a hlavně na to nemám čas.
Sundat to chci proto, že budu stavět barák a v místě není udělaná pořádná cesta. To bych ten spojler dodělal už úplně. Byl to pro mne krok vedle, holt jsem ras
Cenu bych si představoval asi 600 Kč tak, jak to je, tzn. včetně nárazníku. Jen ten spojler stál asi 1600 - 1700, už nevím přesnou cifru.
Tipo 1.6 66kw DOHC dvouvačka-(Švýcar) 1989
Za 500 si ho odvezu.Co ty na to???
Už jsem ho z auta sundal, je dorasovaný docela dobře. Přijeď se podívat jak to vypadá a můžeš si ho pak klidně odvést. domluvili bychom se na nějaké symbolické ceně.
Jo a nárazník mám v Bystřici
Tipo 1.6 66kw DOHC dvouvačka-(Švýcar) 1989
spojlery přímo na Tipo neexistujou, jen uprava jmenem Abarth,teda viděl jsem pár věcí v německu,ale to se k nám moc nedostane.. pokud jsi sikovnej,dopasuj si naraznik z jineho auta..tak jak víte už někdo a nějakych spoilerech na Tipo 8O
jojo,Tipo naučí
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)