spojler

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od matesx
spojler vytvořil uživatel matesx
nevite nekdo z jakeho auta by pasl predni tuningovej spojler na typka?

Tipo 1.6 66kw DOHC dvouvačka-(Švýcar) 1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: spojler
myslim sy ze asi ktery koliv pekny. koukni na galerku tam najdes hodne inspirace.Napr. zadni se mi libi z golfa nebo astra ci felda mam ho ve sve galerce takovy se 3otvory.Kdyz se dobre spasuje a vyhladi tak bude vypadat pekne skoro kazdy

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: spojler

Podívej se ke mě do galerie, je to spojler z favorita. Celý ten nárazník budu dávat dolů a dám tam zpět originál, takže za nějakou kačku bych ho přenechal. Pokud se nebojíš práce s laminátem, je to tvoje.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: spojler

Podívej se ke mě do galerie, je to spojler z favorita. Celý ten nárazník budu dávat dolů a dám tam zpět originál, takže za nějakou kačku bych ho přenechal. Pokud se nebojíš práce s laminátem, je to tvoje.

Jak jsi tam napasoval ten spoiler??sel tam bez komplikaci?? nebo jsi musel delat upravy?? prozrad diky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: spojler
kolik by si za nej chtěl?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od MichalW
Právě že nejsem s výsledky své práce moc spokojen :D

Nárazník na Favorita je o pár cm užší a kratší. Ten spojler se má dát do drážky, která je v přechodu mezi černou částí nárazníku - "nárazové plochy" a lakovanou spodní částí - zešikmenou. Ideální by bylo ten spojler na třech místech říznout - jednou vpředu a jednou z každé strany a dolaminovat. Tohle jsem si chtěl ušetřit a tak jsem asi 1 cm pod tou drážkou flexou říznul podélnou drážku, která pak přešla ve svislou drážku před podběhy a do té jsem vsadil ten spojler. Slepil jsem to polyuretanovým lepidlem a zadělal karosářským kitem. Zezadu je v místě spoje nanesena montážní pěna. Zespodu je to pojištěno asi 5 šrouby, které normálně nejsou vidět.

Nárazník, na kterém to je, měl z jedné strany vytrhlou výztuhu, to je opravováno taky polyuretanovým lepidlem a to se zdá být v pohodě. Zase je to pojištěné ještě vruty, které nejsou vidět.

Po asi půl roce provozu mám popraskaný kit po celé délce přechodu a v několika místech je to odtržené i od lepidla. Zespodu můžou být tak dvě praskliny.
Možnosti jsou dvě:
- buď to nechat tak a místo spoje opravit laminátem, který klidně může jít až po vrch nárazníku (asi to tak má udělaný Nuni, ale nemá tu fotky)
- nebo to sundat, na třech místech říznout a dolaminovat - to bych nejradši udělal já, ale bojím se své (ne)šikovnosti a hlavně na to nemám čas.

Sundat to chci proto, že budu stavět barák a v místě není udělaná pořádná cesta. To bych ten spojler dodělal už úplně. Byl to pro mne krok vedle, holt jsem ras :D

Cenu bych si představoval asi 600 Kč tak, jak to je, tzn. včetně nárazníku. Jen ten spojler stál asi 1600 - 1700, už nevím přesnou cifru.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: spojler
to ten spojler nehobluješ o asfalt???

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od matesx
Odpověděl matesx pro téma Re: spojler
Za 500 si ho odvezu.Co ty na to???

Více
17 roků 5 měsíců zpět #9 od MichalW

Za 500 si ho odvezu.Co ty na to???

Už jsem ho z auta sundal, je dorasovaný docela dobře. Přijeď se podívat jak to vypadá a můžeš si ho pak klidně odvést. domluvili bychom se na nějaké symbolické ceně.

Jo a nárazník mám v Bystřici

Více
17 roků 5 měsíců zpět #10 od matesx
Odpověděl matesx pro téma Re: spojler
Tak ho vyfot a posli mi fotku na SZ..je hodne doraslej?

Více
17 roků 1 týden zpět #11 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: spojler
Mno rad bych pánové kdy by tady dal někdo nějaké stranky se spoilerama na objednání byly by fajn :wink: :idea:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: spojler
tak jak víte už někdo a nějakych spoilerech na Tipo 8O

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od tom9k
Odpověděl tom9k pro téma Re: spojler

tak jak víte už někdo a nějakych spoilerech na Tipo 8O

spojlery přímo na Tipo neexistujou, jen uprava jmenem Abarth,teda viděl jsem pár věcí v německu,ale to se k nám moc nedostane.. pokud jsi sikovnej,dopasuj si naraznik z jineho auta..
jojo,Tipo naučí :)

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Vygenerováno za 0.471 sekund