fiat tempra tuning
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Já teď překopávam univerzální prahy, aby byly jedinečný, jaký nikdo nemá. A už mam připravenej předního žraloka z Feliny, ten půjde dopasovat po drobných změnách
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
někam jsem sem psal odkaz na přední čirý světla, je to nějaká brazilská tuningová firma a vychází asi na 8 000,- + poštovný, s nima by si byl frajer největší, to tu ještě nikdo nemá jinak skoro nic kloudnýho neseženeš. Většina lidí to řeší tak, že koupí univrzál, nebo z jinýho auta a to pak přestaví na svoje.
Já teď překopávam univerzální prahy, aby byly jedinečný, jaký nikdo nemá. A už mam připravenej předního žraloka z Feliny, ten půjde dopasovat po drobných změnách
Když jí najdeš tu stránku tak mi ji pošli dík
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
ale jinak jsou nadherne....nevahal bych.... no a jinak tech tuningových dilu na tempru je opravdu pomálu...jen co vim tak s podvozkem neni relativne problem ... original te vyjde tak na tech 20 000 ale to uz mas snizene o 35 - 40 mm podle typu auta... a uz je to uplne o necem jinem nez ty klasicke podvozky....
Fiat Tempra 1.6, r.v. 91
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Mno jo ale pochybuju ze by to na ty nase tempry pasovalo.... ty evropské maji kapecku jine svetla.... ty jihoamericke maji ty svetla uzsi... vsak se podivejte na nektere fotky tech brazilských...maji pod svetlem na rozdil od nasich jeste malinkou listicku.....
jo, tak tohle jakožto majitel Tipa nevim. Jediný co vim je, že má Tempra jiný světla než Tipo. Jinak já na novým modelu mam tu lištičku pod světlama, u Tempry nebyl novej model jako u Tipa?
Mno jo ale pochybuju ze by to na ty nase tempry pasovalo.... ty evropské maji kapecku jine svetla.... ty jihoamericke maji ty svetla uzsi... vsak se podivejte na nektere fotky tech brazilských...maji pod svetlem na rozdil od nasich jeste malinkou listicku.....
jo, tak tohle jakožto majitel Tipa nevim. Jediný co vim je, že má Tempra jiný světla než Tipo. Jinak já na novým modelu mam tu lištičku pod světlama, u Tempry nebyl novej model jako u Tipa?
ne-e, nevim presne jak to tam ti jihoamerikanci maji ale co tak sleduju web a ruzne dokumenty tak oni maj odlisnou tempru celkove, zadny facelift.... myslim ze se zacla vyrabet pozdeji, a taky pozdeji vyroba skoncila...myslim ze kolem 98, nebo tak nejak... od nasi evropske se lisi svetly + maska, zadni svetla (blinkr a zpatecka je jakoby do tvaru elipsy) a hlavne o interieru....musim podotknout ze ten se jim uplne silene vyvedl.... a co je asi nejdulezitejsi tak karosarske provedeni a motorove... maji i 3dver kupe, a motory se tam jen hemzi vykonem...narozdil od evropy... inu, zkuste do vyhledavace dat treba "fiat tempra tuning" a urco vam nake odkazy na brazilii vyskoci....
Fiat Tempra 1.6, r.v. 91
...JA MAM NA PREDAJ NARAZNIKY Z MOJEJ TEMPRY FOTO V GALERII POD NICKOM "JAJOSH"PREDAM AJ TIE NEONY.Zdravim, chci se zeptat jestli nemáte někdo fiata tempru v tuningu. Mam tempru a chtěl bych si ji dát trochu do parády, ale moc tuningových dílů na netu není. Schánim zadní světla, spojler, hudbu, sportovní podvozek a volant dík za radu