:o) NOVE ELEKTRONY!!!

Více
17 roků 7 měsíců zpět #16 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
se vr ze bude a pres noc

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #17 od scoty-granturismo
NO NECHCEM SA CHVALIT ALE UZ SOM ZOHNAL AJ PNEU NA TIPO JOJO A KRASNE PNEU GOODYEAR KLIKNY NA LINK!

www.scoty.wbl.sk/index.php?menu=1&podmenu=&fotka=1

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 7 měsíců zpět #18 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
Máš pravdu, jsou krásné. Vždyť typ Eagle F1 GSD3 byla zvolena pneu roku v tuning banži - co se designu týče. Taky jsem si je koupil...

...ale pak ta jízda. Nemá to směrovou stabilitu, v zatáčkách na mokru nic moc a hlavně - byly za chvíli sjeté. Před tím jsem měl Pirelli P7000 - nedám na ně dopustit. Oproti Good seděly jak přibité a ani tolik neubývaly...škoda, že se už nevyrábějí, ach jo. Za ty prachy to nestojí, i když záleží, za kolik je máš ty. Já je koupil tehdy úplně nový. Teď mám Toyo T1R a je to takový kompromis. Sedí podstatně lépe, ale taky ubývají. Ale buď pneu funguje, nebo chceš, aby vydržela, ale zase od ní nemůžeš tolik očekávat. Good je image záležitost a hoooodně zaplacená značka.
Toď má osobní zkušenost s pneu 195/50 R15. Ale nechci Tě odrazovat, třeba máš lepší výrobu a budeš spokojen.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 7 měsíců zpět #19 od scoty-granturismo
Ja neviem pačí sa mi to aj dizajnovo a este nemam s good skusenosti odskusam zajtra ich idem prezut ale neviem či nedam dopredu 195/45 r15 lebo mam znižované afto a bojim sa že to nebude stačiť tie 50

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 7 měsíců zpět #20 od mk-tec
mám to snížené a bez problémů. Teda mám pružiny H&R -45mm a ty fungují v pohodě. Záleží, jaké ET mají kola, resp. jak se Ti vlezou do podběhu...

Více
17 roků 7 měsíců zpět #21 od scoty-granturismo
No nejde oto že či mi tam vlezu ale či pri perovany a tlmeny narazou ci nebude suchat o gumu musis počítat aj stým!Také mizivé percento

R15 205/50

Více
17 roků 7 měsíců zpět #22 od mk-tec
...však tak jsem to myslel. Já, když jsem to zkoušel, tak jsem dal dozadu kola a oddělal pružiny. Pak jsem nápravu zvedl zvedákem na doraz a pozoroval, jestli se guma vleze a jestli se točí. Ještě jsem si nechal rezervu pro gumu při propružení a průjezdu zatáčkou, kdy se mírně valí do boku. Mám to 3 roky a bez problémů a to mám ještě 15 mm podložky a ET 30... takže ET je ve skutečnosti jen 15

Více
17 roků 2 měsíců zpět #23 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
Mnoooo super kolesa :wink: moc sa mi páčííí kupil jsi dobře taky se na to chystam ale ty co chci já mně vyjdou na 10000kč značka OZ super kolesa taky patnactky tak tu pak hodím foto at to jezdí kámo :wink: :wink: :wink: 8)

Více
17 roků 1 týden zpět #24 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
Taky už mám kolegové na své kaře 15x195 nizko profily :D co dodat auto sedi jak nikdy předtím jenom jedna guma vyšla na 1800kč 8)

Více
17 roků 5 dní zpět #25 od hanes
Odpověděl hanes pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
ja chcu taky nějaký takový kola :( fakt super kámo :!:

mám tipo 1.9TD

Více
17 roků 3 dní zpět #26 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!

Taky už mám kolegové na své kaře 15x195 nizko profily :D co dodat auto sedi jak nikdy předtím jenom jedna guma vyšla na 1800kč 8)

jaký profil to máš??já mám 195/45 ,ale 14palců ráfek a to je mazec

Více
17 roků 3 dní zpět #27 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: :o) NOVE ELEKTRONY!!!
195/50/r15 Bych já osobně neřekl nízkoprofil ale 45/r14 to musí být fakt mazec! Kdysi jsem tento rozměr sháněl a marně, tak ti přeji úpřimnou soustrast :wink:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Vygenerováno za 0.452 sekund