POZRITE SI PODSVIETENIE NA TIPE 2,0 GRANTURISMO

Více
17 roků 7 měsíců zpět #16 od mt-tuning

mt-tuning je fakt pravy tuner ktory podporý začiatočníkou a doda im elán ____________dik a čo v irsku je good??

sice trocha mimo temu. ale hej, je mi tu dobre. zacal som tu pracovat v tuningovej firme no a po roku som presiel z designu na techniku, teraz pracujem pre typka, ktory vyraba zo starych vrakov uzasne relly auta. naucil som sa tu lakovat, techniku okolo motorou/original mam ekonomicku skolu, mam tu priatelku, tipo, psa myslim ze som celkom spokojny. :P

uff no normalne ti to aj zavidim, tu pracu a vobec vsetko .... moze to vyb zaujimave pracovat v takej firme... malo kdo zije zo SVK v irsku a ma tam take zazemie ako ty,ale isto to stale kopec namahy. no nic DRZIM PALCE!!!
PS: inak good tipo a tiez tie foto z vasho vyletu:wink: O:)

vdaka za kompliment. Snazim sa...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #17 od scoty-granturismo
Odpověděl scoty-granturismo pro téma DURI123
SU TO NEONKY 2X90CM A 2X 140 CM DIK MOC ,,, :D

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 6 měsíců zpět #18 od jumpman01
Myslim,že jsou ty neony opravdu moc hezký,máš můj obdiv,taky jsem o nich uvažoval,ale nevim nevim ohledně mojí zručnosti.Každopádně u mě máš za 1.
Pročítal jsem si příspěvky a naprosto tě chápu,poslední dobou trávim u auta každou chvíli a děsí mě každej škrábanec nebo snad :x :x REZ :x :x .
Můj názor na tuning je ten, že nový auto pěkně udělat umí každej,ale Tipo který opravdu už něco pamatuje.....To už chce něco víc!
Držim Ti palce,snad budu mít v úpravách svého mazlíka taky tolik úspěchu.

Tipo 1.4 ie DGT.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #19 od scoty-granturismo
diky braho

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Vygenerováno za 0.086 sekund