Zajímavé video a dale i fotky pro Tempraře ale i Tipaře
Nádhera,asi začnu pořádně šetřit....
Jinak 278km/hod....co víc.
Tipo 1.4 ie DGT.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vypadá to dost dobře:-)
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
docela mě ale u tý rychlosti a otáček zarazilo , ona má tempra otáčkoměr do 10 tis ??
Mám digitál, a mám jenom 8000 max
Asi ani nemá smysl dávat otáčkoměr s větším rozsahem, motor tipa to standartně stejně nadá. Motor na Fiatech má příliš těžké díly a prostě ttak vysoko vytočit nejde kromě volnoběhu:-(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tempra 1.6, r.v. 91
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Velice se omlouvam ale stale jsem neprisel na to jak s tou galerii pracovat, udelam si den volna abych na to prisel...ty fotky dobrý, ale myslím, že od toho tu je galerie, ne?
TO JAJOSH: Pravě že s tim ti neporadim, ono jsou to fotky z turecka, ale i tak pochybuju ze tam tu cirou optiku muzes koupit...me to spis pripada jako cira optika z neceho jineho, dopasovana sikovne do tempry...ale pokud to je primo na tempru......letosni dovolenou jedu do turecka..
Fiat Tempra 1.6, r.v. 91
TO BY BOLO SUPER ALE JA VIEM žE JE DOPASOVANA Z NIEčOHO INEHO NA TEJ MODREJ TEMPRE S TOU TMAVOV STRECHOV ALE JA SOM CHCEL TU NA TEJ STRIEBORNEJ S TýM číRIM ALEBO MLIEčNIM SKLOM TO JE Už PODLA ORIGINALU TO MI PRINES A BUDE TO SUPER.Velice se omlouvam ale stale jsem neprisel na to jak s tou galerii pracovat, udelam si den volna abych na to prisel...ty fotky dobrý, ale myslím, že od toho tu je galerie, ne?
TO JAJOSH: Pravě že s tim ti neporadim, ono jsou to fotky z turecka, ale i tak pochybuju ze tam tu cirou optiku muzes koupit...me to spis pripada jako cira optika z neceho jineho, dopasovana sikovne do tempry...ale pokud to je primo na tempru......letosni dovolenou jedu do turecka..
Pro ty, co by je rádi viděli v akci (i s pěknou Temprou):
http://youtube.com/watch?v=K7wrzsf_XTU