Zajímavé video a dale i fotky pro Tempraře ale i Tipaře

Více
17 roků 6 měsíců zpět #16 od jumpman01
Téééda, za poslední dobu jsem si udělal taky pár úprav,ale tohle????

Nádhera,asi začnu pořádně šetřit....
Jinak 278km/hod....co víc.

Tipo 1.4 ie DGT.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #17 od petr1978
Tzhle dvojté světla dopředu už jsem se snažil sehnat ale neuspěl jsem:-(
Vypadá to dost dobře:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #18 od TooM-As
docela mě ale u tý rychlosti a otáček zarazilo , ona má tempra otáčkoměr do 10 tis ??

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 6 měsíců zpět #19 od petr1978

docela mě ale u tý rychlosti a otáček zarazilo , ona má tempra otáčkoměr do 10 tis ??

Mám digitál, a mám jenom 8000 max :?
Asi ani nemá smysl dávat otáčkoměr s větším rozsahem, motor tipa to standartně stejně nadá. Motor na Fiatech má příliš těžké díly a prostě ttak vysoko vytočit nejde kromě volnoběhu:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #20 od Charles
No jsou to hodně pěkně udělaný auta :roll: ....ale asi u nás v Čechách moc firem není, co by ti udělali něco z tuningu na zakázku a i když by se nějaká našla, myslim si že by to nebylo pro lidi naší cenové kategorie :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #21 od slasticek
no těch dilu tady moc neni, ale kdo ma sikovne ruce a zname, tak se da udelat docela dost...spise me prekvapila ta cira optika... nevim zda je to opravdu primo na tempru nebo je to z te bory.... kdyby tam pasovaly jaks taks z te bory, tak bych je hned bral.... a nezapomente ze v jizni americe se prodavaly tempry 2.0l turbo, kdyz by se tam nasel nejaky blazen tuner, tak tech 278km/h je docela i real....

Fiat Tempra 1.6, r.v. 91

Více
17 roků 6 měsíců zpět #22 od Max-el
ty fotky dobrý, ale myslím, že od toho tu je galerie, ne?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 6 měsíců zpět #23 od JAJOSH
TAK TU číRU OPTIKU POTREBUJEM ODKIAL JU KUPIť JE SUPER FIAT TEMPRA TA STRIEBORNA.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #24 od slasticek

Velice se omlouvam ale stale jsem neprisel na to jak s tou galerii pracovat, udelam si den volna abych na to prisel... :D

TO JAJOSH: Pravě že s tim ti neporadim, ono jsou to fotky z turecka, ale i tak pochybuju ze tam tu cirou optiku muzes koupit...me to spis pripada jako cira optika z neceho jineho, dopasovana sikovne do tempry...ale pokud to je primo na tempru......letosni dovolenou jedu do turecka.. :P

Fiat Tempra 1.6, r.v. 91

Více
17 roků 6 měsíců zpět #25 od JAJOSH

Velice se omlouvam ale stale jsem neprisel na to jak s tou galerii pracovat, udelam si den volna abych na to prisel... :D

TO JAJOSH: Pravě že s tim ti neporadim, ono jsou to fotky z turecka, ale i tak pochybuju ze tam tu cirou optiku muzes koupit...me to spis pripada jako cira optika z neceho jineho, dopasovana sikovne do tempry...ale pokud to je primo na tempru......letosni dovolenou jedu do turecka.. :P

TO BY BOLO SUPER ALE JA VIEM žE JE DOPASOVANA Z NIEčOHO INEHO NA TEJ MODREJ TEMPRE S TOU TMAVOV STRECHOV ALE JA SOM CHCEL TU NA TEJ STRIEBORNEJ S TýM číRIM ALEBO MLIEčNIM SKLOM TO JE Už PODLA ORIGINALU TO MI PRINES A BUDE TO SUPER. :D

Více
17 roků 5 měsíců zpět #26 od jimird
ta modrá je velkolepá

Více
17 roků 2 měsíců zpět #27 od Sergej
Odpověděl Sergej pro téma dostanu pohár?
no, takže ty světla ve 33. vteřině jsou Angel Eyes...
Pro ty, co by je rádi viděli v akci (i s pěknou Temprou):
http://youtube.com/watch?v=K7wrzsf_XTU

Vygenerováno za 0.410 sekund