Jak na lakování interiérových dílů - plastů?

Více
17 roků 6 měsíců zpět #16 od Charles

Díky za rady....a jaké ceny mám přibližně očekávat, abych se z toho potom nezkácel, až to na mě vybalej :lol:

to ti bohuzial nepoviem, nemam ani tusenia, co to stoji v cechach a na slovensku

No když to buse strašná suma, tak si to budu asi hodně rozmejšlet, ale i tak to udělám. Ono to pak lepší vypadá a dělá to dobrej dojem. :wink:
No a jinak, jaká barva se hodí asi nejlépe na ty plasty do interiéru ? Myslim jak barvu, tak i vlastnosti (nitro barva a pod.)

Jiank jsem se chtěl zeptat, čim odmastit ty plasty před nanesením změkčovače ? benzínem to samozřejmě nelze udělat, protože by to rozleptal.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #17 od mt-tuning
ja pouzivam HB BODY ANTISIL alebo taktiez Panel wipe. A pouzi klasicku dvojzlozkovu farbu, cize farba, tuzidlo, riedidlo.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #18 od Fiatman
Na prvnim Tipu bylo takhle pár věcí taky nastříkanejch od minulýho majitele.... hrozně mě to sr.lo, tak jsem to nejdří zkoušel všelijak škrábat obrušovat, stříkat na černo.....až jsem to nakonec všechno koupil jiný nezpatlaný na vrakáči za pár šupů.
Nevim no, nějak mi takovýhle věci nicmoc neřikaj, když už něco tunit, tak aby to k něčemu bylo, třeba tvrdší pružiny, širší kola, výfuk.... ale třeba zavaření klik (..význam jsem nikdy nepochopil, nevíc nevim jak se do toho leze když dojde baterka, opravdu praktické :roll: ) nebo zamračení kapoty, no tak to když vidím, ježej se mi všechny chlupy :lol:
No nic, je to jen můj skromý názor a ještě navíc OT :oops:

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
17 roků 6 měsíců zpět #19 od Charles
Jo jsem taky stejného názoru, že když tuning tak jen decentní.
O stříkání plastů uvažuji, protože jsou v dost ošklivém stavu, jsou něčim poblitý a nejde to dolů :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 6 měsíců zpět #20 od mt-tuning
co takto poflockovat to?

http://www.flock.estranky.cz/

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #21 od Charles
Hmm to by vyšlo asi na šíleně moc peněz, ona v dnešní době je práce asi nejdražší věc. Ani by tolik nestály ty barvy, jak ta práce :roll:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #22 od jimird
to je pěkný,ale já chci textilní části na dveřích na bílo,asi to je nejlepší přečalounit

Vygenerováno za 0.104 sekund