Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
17 roků 6 měsíců zpět #16
od Charles
No když to buse strašná suma, tak si to budu asi hodně rozmejšlet, ale i tak to udělám. Ono to pak lepší vypadá a dělá to dobrej dojem.
No a jinak, jaká barva se hodí asi nejlépe na ty plasty do interiéru ? Myslim jak barvu, tak i vlastnosti (nitro barva a pod.)
Jiank jsem se chtěl zeptat, čim odmastit ty plasty před nanesením změkčovače ? benzínem to samozřejmě nelze udělat, protože by to rozleptal.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
Díky za rady....a jaké ceny mám přibližně očekávat, abych se z toho potom nezkácel, až to na mě vybalej
to ti bohuzial nepoviem, nemam ani tusenia, co to stoji v cechach a na slovensku
No když to buse strašná suma, tak si to budu asi hodně rozmejšlet, ale i tak to udělám. Ono to pak lepší vypadá a dělá to dobrej dojem.
No a jinak, jaká barva se hodí asi nejlépe na ty plasty do interiéru ? Myslim jak barvu, tak i vlastnosti (nitro barva a pod.)
Jiank jsem se chtěl zeptat, čim odmastit ty plasty před nanesením změkčovače ? benzínem to samozřejmě nelze udělat, protože by to rozleptal.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 6 měsíců zpět #17
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
ja pouzivam HB BODY ANTISIL alebo taktiez Panel wipe. A pouzi klasicku dvojzlozkovu farbu, cize farba, tuzidlo, riedidlo.
17 roků 6 měsíců zpět #18
od Fiatman
ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci
Odpověděl Fiatman pro téma Re: Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
Na prvnim Tipu bylo takhle pár věcí taky nastříkanejch od minulýho majitele.... hrozně mě to sr.lo, tak jsem to nejdří zkoušel všelijak škrábat obrušovat, stříkat na černo.....až jsem to nakonec všechno koupil jiný nezpatlaný na vrakáči za pár šupů.
Nevim no, nějak mi takovýhle věci nicmoc neřikaj, když už něco tunit, tak aby to k něčemu bylo, třeba tvrdší pružiny, širší kola, výfuk.... ale třeba zavaření klik (..význam jsem nikdy nepochopil, nevíc nevim jak se do toho leze když dojde baterka, opravdu praktické ) nebo zamračení kapoty, no tak to když vidím, ježej se mi všechny chlupy
No nic, je to jen můj skromý názor a ještě navíc OT
Nevim no, nějak mi takovýhle věci nicmoc neřikaj, když už něco tunit, tak aby to k něčemu bylo, třeba tvrdší pružiny, širší kola, výfuk.... ale třeba zavaření klik (..význam jsem nikdy nepochopil, nevíc nevim jak se do toho leze když dojde baterka, opravdu praktické ) nebo zamračení kapoty, no tak to když vidím, ježej se mi všechny chlupy
No nic, je to jen můj skromý názor a ještě navíc OT
ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci
17 roků 6 měsíců zpět #19
od Charles
Jo jsem taky stejného názoru, že když tuning tak jen decentní.
O stříkání plastů uvažuji, protože jsou v dost ošklivém stavu, jsou něčim poblitý a nejde to dolů
O stříkání plastů uvažuji, protože jsou v dost ošklivém stavu, jsou něčim poblitý a nejde to dolů
17 roků 6 měsíců zpět #20
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
17 roků 6 měsíců zpět #21
od Charles
Hmm to by vyšlo asi na šíleně moc peněz, ona v dnešní době je práce asi nejdražší věc. Ani by tolik nestály ty barvy, jak ta práce
17 roků 5 měsíců zpět #22
od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: Jak na lakování interiérových dílů - plastů?
to je pěkný,ale já chci textilní části na dveřích na bílo,asi to je nejlepší přečalounit
Vygenerováno za 0.104 sekund