športový filter vs. origoš

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od scoty-granturismo
aký je rozdiel medzi športovým filtrom a originálnym podla vás????

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: športový filter vs. origoš
rozdíl je v průchodnosti vzduchu, sportovní filtr má větší průchodnost vzduchu a tím ti přidá pár koníků navíc- běžný sportovní filter, tak kolem těch 3 HP a hodně kvalitní ti může přidat i 7 HP ale tam už pak sou trošku vyšší ceny :D

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od mt-tuning
chlapci, to su len domnienky. samotny sportovy filter ti moc konikov neprida. zvysi sa prisun vzduchu do motora, to je pravda ale aj ten najkvalitnejsi filter ti neprida 7 koni. V pripade ze sa zacneme bavit o priamych studenych kitoch sania, mozno tych 7 koni to zvysi...

niekde som cital australsky test vzduchovych original a sportovych filtroch. vysledky boli dost blbe proti sportovym filtrom. len par kvalitnejsich znaciek malo porovnatelne lepsie hodnoty ako standard. takze ak sa tu bavite o filtroch typu ,,neznama znacka// tak ratajte maximalne s hlbsim zvukom motora...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od hovi
no koukal sem na takový test sportovních filtrů , bylo to tedy na upravené fabii, ale ta měla úplně bez filtru 10HP navíc a s filtrem od firmy GREEN myslim , tak jí přidal 6HP

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od mt-tuning
vies to je tak, ked chcem dobry predaj, vyrobok si vychvalim...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od hovi
to máš pravdu a je to tak se všim :!:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od Honza
pro dobrej pocit mám v coupe bavlněnou vložku v airboxu, , ale myslím že rozdíl 00 prd orpti papíráku - vemu li v potaz to že mám upravenej airbox a po tý úpravě s eseriovým papírákem auto značně ožilo i ve vysokejch otáčkách- tohle jsme praktikoval zatím an všechn našich autech a výsledek vždy velmi kladnej i s papírákem va irboxu..

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od doomik

pro dobrej pocit mám v coupe bavlněnou vložku v airboxu, , ale myslím že rozdíl 00 prd orpti papíráku - vemu li v potaz to že mám upravenej airbox a po tý úpravě s eseriovým papírákem auto značně ožilo i ve vysokejch otáčkách- tohle jsme praktikoval zatím an všechn našich autech a výsledek vždy velmi kladnej i s papírákem va irboxu..

Hele podel se s nama co tam mas za upravy s tim vzduchovym filtrem.
Daval jsem KN + Denso Iridium na svou Lancku a rekl bych, ze se jizdni vlastnosti zmenili, ale zaroven s tim i spotreba :-)
Dej vedet prosim jak jsi upravil ten vzduchac pro lepsi vysledek.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 5 měsíců zpět #9 od Max-el
myslím, že Honza mluví o tomhle:

fiattipo.net/modules.php?name=News&file=article&sid=9

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 5 měsíců zpět #10 od jedla
já jsem si nechal udělat 2 kola z 3mm hliníku. jedno jsem přišrouboval rovnou na sání pak filtr z favorita a druhým přitáhl. zvuk i nástup otáček taky lepší nehledě na to že filtr do favorita stojí 80,- kč tak ho můžu měnit i 4x do roka.

TIPO - 1,6 ie DGT r.v. 90
Marea Weekend - 1,6/16V 100 koníků

Více
17 roků 5 měsíců zpět #11 od jara
Odpověděl jara pro téma Re: športový filter vs. origoš
když jsem namontoval tzv. sportovní kužel(king dragon)tak pravda zvuk to mělo super dokonce ve vyšších otáčkách se ten zvuk podobal zvuku turba trochu to bylo poznat na lepším zátahu od spoda ,ale negativní je nárust spotřeby takže šel ven a spět šel původní airbox a už je zase vše v normálu.

TEMPRA 1,8dohc SW 1995

Více
17 roků 5 měsíců zpět #12 od petr1978
Do svého Tipa jsem nacpal na místo sériového filtru filtr o 1/3 větší (o 1/3 vetší propustnost). Ukrutně se zvětšil randál od výfuku, ale zato to víc tahalo od spoda.
Už mám zase seriový a jsem spokojený.
Rozdíl mezi sportovním a normálním filtrem je propustnost. Ale když k tomu nemáš upravené sání, je ti to celkem nanic, prostě vyhozené prachy. Stejně 7 koní nepoznáš a pochybuji že to jde jen filtrem dosáhnout.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 5 měsíců zpět #13 od rat21
Aj keby tych 7 koni bola pravda, tak je to 7 koni pri max. vykone t.j. pri skoro max. otackach.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #14 od hovi
no taky mam samozdřemě sportovní filtr ,taky mam super zvuk ,neboť mi to tahá vzduch z prostoru za blatníkem (mazi blatníkem a karoserií ) no zvuk tedy supr a záběr taky hned od spoda ,ale mě ta spotřeba s tim filtrem klesla , mam sptřebu na 100km zhruba o 1 litru mižší než s orygoš filtrem

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=3072

Více
17 roků 5 měsíců zpět #15 od Dresik
z čeho to máš udělaný u toho vstřikování?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.496 sekund