športový filter vs. origoš
- scoty-granturismo
- Autor tématu
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
niekde som cital australsky test vzduchovych original a sportovych filtroch. vysledky boli dost blbe proti sportovym filtrom. len par kvalitnejsich znaciek malo porovnatelne lepsie hodnoty ako standard. takze ak sa tu bavite o filtroch typu ,,neznama znacka// tak ratajte maximalne s hlbsim zvukom motora...
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Hele podel se s nama co tam mas za upravy s tim vzduchovym filtrem.pro dobrej pocit mám v coupe bavlněnou vložku v airboxu, , ale myslím že rozdíl 00 prd orpti papíráku - vemu li v potaz to že mám upravenej airbox a po tý úpravě s eseriovým papírákem auto značně ožilo i ve vysokejch otáčkách- tohle jsme praktikoval zatím an všechn našich autech a výsledek vždy velmi kladnej i s papírákem va irboxu..
Daval jsem KN + Denso Iridium na svou Lancku a rekl bych, ze se jizdni vlastnosti zmenili, ale zaroven s tim i spotreba
Dej vedet prosim jak jsi upravil ten vzduchac pro lepsi vysledek.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
TIPO - 1,6 ie DGT r.v. 90
Marea Weekend - 1,6/16V 100 koníků
TEMPRA 1,8dohc SW 1995
Už mám zase seriový a jsem spokojený.
Rozdíl mezi sportovním a normálním filtrem je propustnost. Ale když k tomu nemáš upravené sání, je ti to celkem nanic, prostě vyhozené prachy. Stejně 7 koní nepoznáš a pochybuji že to jde jen filtrem dosáhnout.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=3072
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)