-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
kitování
kitování
17 roků 3 měsíců zpět #1
od TooM-As
Pávoné , musel jsem is trošku pooravit práh a jelikož nemám možnost auto zvednout tak jsme to vařil vleže ... prostě hrůza a hnus. Ale díry zavařeny , teď je chci něčím zapatlat abych to moh přetřít tlumexem. můžu to zakitovat ? a pokud ano nějaký rady okledně toho kitu ? jak nanášet , na jaký podklad, jakou vrstvu atd ? prostě aby mi to po 500km neupadlo..
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 3 měsíců zpět #2
od mt-tuning
takze na spodok prahov ti doporucujem kit so sklennym vlaknom, napr. hb body/zelena pixla/. v prvom rade si vybrus kitovane miesto do plechu , odmasti, vycisti, namiesaj kit, a nanes na prah. kludne mozes prvu vrstvu brusit 60 80 smirkovym papierom, potom nanes dalsiu vrstvu, 120 vybrusit, ak mas pozadovany tvar, jemnym kitom doladit nejake tie dierky a prebrusit tiez 120. kedze na to ides nanasat kropkovicu alebo ako to volate nepotrebujes to mat vybrusene uplne dojemna....
mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r
17 roků 3 měsíců zpět #3
od TooM-As
takze na spodok prahov ti doporucujem kit so sklennym vlaknom, napr. hb body/zelena pixla/. v prvom rade si vybrus kitovane miesto do plechu , odmasti, vycisti, namiesaj kit, a nanes na prah. kludne mozes prvu vrstvu brusit 60 80 smirkovym papierom, potom nanes dalsiu vrstvu, 120 vybrusit, ak mas pozadovany tvar, jemnym kitom doladit nejake tie dierky a prebrusit tiez 120. kedze na to ides nanasat kropkovicu alebo ako to volate nepotrebujes to mat vybrusene uplne dojemna....
Díky. tak kit jsem koupil jak jsi radil se sklekným vláknem a jdu na to.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 3 měsíců zpět #4
od TooM-As
tak hotovo. Teda první co mě překvapilo že plechovka byla jenom z půlky plná. Tak jsem si nabral polovinu a přidal tvrdidlo, napatlal na práh a koukám že asi budu potřebovat ještě tu další půlku. Tak jsem jí zas rozdělal ale asi jsem to přehnal s tím tvrdidlem sotva jsem dopatlal jednu část zvednu se že dodělám pár kosmetickejch vad tam kde je to vidět a koukám 8O že zbytek kitu už je tvrdý jak kámen
. Ale chybami se člověk učí že
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 3 měsíců zpět #5
od Vali
Hehe, no tak nějak, to jsme ti tu nějak pozapomněli říct, že vždy namíchat jen trochu, co hned spotřebuješ
Ale divím se, že ti to neřekli v obchodě, kde jsi to kupoval, na to mě docela důrazně upozorňoval, když jsem kupoval já
Tak si z toho můžeš vytvarovat třeba model tipa teď
17 roků 3 měsíců zpět #6
od TooM-As
bohužel v obi mi to jaksi zapoměli říct . Já to teda věděl že podle množství tvrdidla to tvrdne ale předtím jsem zkoušel pár věcí s laminátem a ten tvrdnul ůplně jinak.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 3 měsíců zpět #7
od Vali
Aha tak v OBI, to se nedivím. Ale naštěstí to není až tak drahá záležitost
-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
kitování
Vygenerováno za 0.340 sekund