Sportovní filtr a rozpěra

Více
17 roků 3 měsíců zpět #1 od Tipojarin
Zdarec chlapi, dotaz, dával jste někdo sportovní filtr na 1,4ie? Nemám na mysli vložku, ale nějaký kónus, jak je to s uchycením, rady, nápady atd.....Jestli je možnost sundat airbox a dat to přes nějakou přírubu přímo na vstrřikovací jednotku, nebo nechat airbox, vytáhnout filtr a dát sportovní filtr na konec sací hadice. Hm?

a jestli někdo máte na 1,4 rozpěru mezi tlumičema - přední rozpěru, zajímá mě, jeslti je to nějak poznat na kroucení kastle.

Díky :D

Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra
no já man sice 1.6 ie ale to by mělo bejt stjený , kdyžtak se koukni jak to mam já vymyšlený fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=3072
pokud by si měl zájem o podrobnějšim infu , jak a z čeho to všechno je, tak dej vědět

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3 od geeny666
jestli kolega ne tak já určitě bych rád uvítal info jaký matroš použít a co a jak použít, moc díky za rady

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4 od Tipojarin
Prosím o velice podrobné info :D . Nejde mi ani o koně, ty se jen tak nenarodí, ale o hlubší zvuk motoru.

Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování

Více
17 roků 3 měsíců zpět #5 od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra
na hlubsi zvuk motoru to chce sirokou hadici k filtru a nejakej ten kuzelik.ja koupil za 350 kc modrej 15x16 cm,hadici o prumeru 7cm a ten zvuk je dost brutalni :twisted: Ale je to 2,0 motor

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od Tipojarin
mno jo, to bude i tím 2.0 :D . Ale myslím, že i na 1,4 to pujde poznat....

tak rychle názory šup šup :lol:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra
takže motor má teť dedy u mojí 1.6 nádherně hrubej zvuk , ani ne moc ani málo , prostě tak akorát :D a tedy k tomu z čeho to všechno je : základ je byčejnej filtr ze škodovky 120, v kterym sem akorát zezpoda vyřízl kulatou díru aby to pasovalo na tu vstřikovací jednotku a pak ho hned za takovou přepážkou co tam je uřízl, v tý přepážce je díra - už orygoš a jen k ní sem přivařil kus trubky abych měl na co upevnit pak tu spojovací hadici a pak sem doma našel nějaký kolínko , je to asi u nějaký odpadový roury , dá se to sehnat i v baumaxu atd. a to jsem jen na jedný strabě zkrátil abych tam neměl úhel 90° ale zhruba asi tak 60° je to podle toho , kam přesně ho chcete do toho blatníku ,jinak sem na tohle kolínko pak přidělal zezpoda držáček , kterej mi to drží na kastli , takže se nic nechvěje , no a nakonec sem akorát předělal hadice - prodloužil jsem tu co je od klikovky a namontoval filtr a pak na konec sem vzal kus plechu a trochu ho ohnul a dal do eště na ten škodováckej filtr, když by byl zájem , můžu udělat foto jednotlivejch částí , jak je třeba udělat a kde přesně přichytit , jink místo škodováckýho filtru se dá použít i ten kus co je na vstikovací jednotce u VW passat asi kolem 90 roku

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od Tipojarin
pokud možno i nějaké ty lepší fota, díky....už se na to chystám... 8)

Více
17 roků 1 týden zpět #9 od TommyAngelo
No já bych taky rád pánove mám taky 1.4ie jak tady koleg TipoJarin a taky bych to uvítal na své káře rady fotky atd....šup šup :wink: :lol:

Více
17 roků 1 týden zpět #10 od TommyAngelo
za prve jsi ten motor lépe díchá tak že klesne spotřeba,má to nějaky efekt že to má hrubší ton,a o něco to pojede rychleji cca3až5km/h

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od Raven
Odpověděl Raven pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra
Tipojarin : A jáááá to vyřešíííííííl.....heč a kdo chce tak mu dám podrobný návod a fotky....přemýšlel jsem o tom asi dva měsíce....projel jsem všechny servery co se daly...a nakonec jsem si to nechal udělat na zakázku a mám tan sport-filtránek za litránek....kdo chce....poradím....je to fakt dobré, má to brutááál zvuk...a brutááál zááátah..... :roll:

Tipo 1.4 i.e. 1989; 51kW

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra

Tipojarin : A jáááá to vyřešíííííííl.....heč a kdo chce tak mu dám podrobný návod a fotky....přemýšlel jsem o tom asi dva měsíce....projel jsem všechny servery co se daly...a nakonec jsem si to nechal udělat na zakázku a mám tan sport-filtránek za litránek....kdo chce....poradím....je to fakt dobré, má to brutááál zvuk...a brutááál zááátah..... :roll:

Tak se pochlub :wink:

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: Sportovní filtr a rozpěra
No jo no pánové Raven mi posílal i fotky a lákal mě, kyž popisoval jak to zní a jak to táhne, takže se taky chystám si udělal radost :lol: Ale až bude trošku času, možná se pokusím i nějak sám to zrobit- bych z toho měl ještě větší radost, ale uvidím no :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od knedlik
čau kluci, mam 1.7 a mam možná trochu blbou otázku... jak pomůže ten konusový filtr s tou širší hadící dieslákovi? a má to vůbec cenu? dik

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od Roman050
Odpověděl Roman050 pro téma ahoj
určite to ma cenu lebšie ti bude spalovat alehšie bude nasavat pocitiš zmenu ohladom vykonu ale aj ohladom zvuku bude mat tak športovejši zvuk aspon mal ked to mal brat na brave 1,9jtd

Vygenerováno za 0.490 sekund