Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
- TommyAngelo
- Autor tématu
17 roků 2 měsíců zpět #1
od TommyAngelo
Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:) vytvořil uživatel TommyAngelo
Mno pánove přemyšleli jste jen tak nahodou jetly pasne předek z Tempry na Típko jen mně to tak napadlo kamoš říka že Tempra má delši předek a tím padem delši nosníky tak nevím mno pokuď vím Tempra je Típko z kufrem sice já bych předek z Tempry nedal na Tipo proto že vic se mi líbí předek od Típka než od Tempry ale jenom mně to tak napadlo 1 a co tak naopak předek z Típka na Tempru zajímave téma ne tak pište co jsi otom myslite jetly by to paslo ale jak se říka všecko jde když se chce aji kdy by fotra věšely
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 2 měsíců zpět #2
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
No já nevím, ale nechal bych to jak to je. To jaký má Tipo a Tempra design má nějaký důvod. Jak bezpečnost, tak funkce apd...
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
16 roků 10 měsíců zpět #3
od feri
tipo 1.7 d
Odpověděl feri pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
no páni kamoš má tipko s predkom od Tempri a je to celkom chutné
tipo 1.7 d
16 roků 10 měsíců zpět #4
od hovi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Odpověděl hovi pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
tak to chci vidět , pokud máš možnost tak to nafoť a hoď sem fotky
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
16 roků 10 měsíců zpět #5
od feri
tipo 1.7 d
Odpověděl feri pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
stojí pred mojou kancelariou pofotim pošlem
tipo 1.7 d
16 roků 10 měsíců zpět #6
od feri
no tak ak sa ti chce dal som to do galerie pod meno mutant Tipo Tempra haha
tipo 1.7 d
tak to chci vidět , pokud máš možnost tak to nafoť a hoď sem fotky
no tak ak sa ti chce dal som to do galerie pod meno mutant Tipo Tempra haha
tipo 1.7 d
16 roků 10 měsíců zpět #7
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
hmm zajímavé, i když s mi to moc nelíbí tipo má svoje kouzlo jak je, tohle je takový divný, nesedí mi to k tomu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
16 roků 10 měsíců zpět #8
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
Fakt to nevypadá hezky, Tipo to moc opticky prodlužuje. Je to kočkopes. Ale je to pěkný důkaz, že to jde úplně v pohodě.
16 roků 10 měsíců zpět #9
od feri
tipo 1.7 d
no v každo pripade ten moj kamoš može povedať že ma oreginalne auto hahaha
tipo 1.7 d
16 roků 10 měsíců zpět #10
od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Předek z Tempry Na Tipo nebo naopak to tu ještě nebylo:)
Copak předek, to umí každej, ale zkuste někdo dát an Tipo ZADEK z Tempry
Vygenerováno za 1.086 sekund