podložky se změnou rozteče

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od vavra
podložky se změnou rozteče vytvořil uživatel vavra
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevite kde by se dali sehnat podložky ale potřebuji tam mit o 4 šroby vic. Potřebuji diry 4*98 a šrouby 4*100.
Dostal jsem liťaky a chci je dat na tipo.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od TooM-As

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevite kde by se dali sehnat podložky ale potřebuji tam mit o 4 šroby vic. Potřebuji diry 4*98 a šrouby 4*100.
Dostal jsem liťaky a chci je dat na tipo.

mysím že rozteč 4x98 a 4x100 su tu už dost řešila , zkoušel jsi hledat ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od mt-tuning
staci ti pouzit sroby s plavajucou hlavou, alebo ako to vy volate.. je na nich kuzelovita podlozka ktora vyrovnava rozdiel v rozteci..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od vavra

staci ti pouzit sroby s plavajucou hlavou, alebo ako to vy volate.. je na nich kuzelovita podlozka ktora vyrovnava rozdiel v rozteci..

To jako namontuji ty liťaky které maji rozteč 4*100 na tipo přimo bez podložek a dam tam ty šrouby s plovouci hlavou? To jsem ještě neslišel, kde se to da koupit. Nedokažu si představit jak to vipada, ani jsem o tom ještě neslišel.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od vavra

Tak už vim jak to vypada ty šrouby. našel jsem obrazek co si tu někde posilal. Opravdu něco takoveho vidim poprve. No ale teď bych chtěl vědět kde je koupim.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od mt-tuning
v akomkolvek obchode s litakmi...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od vavra
OK. Skusim to. Dik za rady. :)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od vavra
Tak jsem se dival na ty šrouby a oni chcou za jeden 80 kč a vice. Tak jsou normalní? Co by se stalo když bych to tam vrazil na prudko. Vždyť je to jen molimetr na diru. Na prvního favorita taky nesednou kola z fačka 94 a feldy, a jde to připasovat.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od mt-tuning
pravdu povedat, neriskoval by som to, ale ide to. ale hlavne zalezi no konuse srobu a na konuse dosadacej plochy srobu na hlinikovom kole. ide o to, ze musia sadnut presne vycentrovane, inak aj ten mm ti spravi pri 100km rychlosti pekne vibracie a casom to ide/ vymena ramien, tyciek riadenia, zoslahane gumy.... ja by som to neriskoval.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma rozteč
Rozmysli si investovat 1280kč za šrouby nebo za podlošky (kvalitní) 4tis.Ze skušenosti bych šel do plovoucích šroubů ikdyž rozšíření o třeba 2cm neni špatný :)

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od vavra
Ja vím, ale ty liťaky nejsou zas tak hezke abych teď zbytečně investoval do auta ktere ještě ani nejezdi bo na něm dělam. Mam skušenost že při prodeji auta tyto doplňky nikdo dostatečně neohodnoti. Proto se snažim davat takove doplňky ktere se daji vytahnout a dat do dalšiho auta.

Vygenerováno za 0.412 sekund